Az összes emóstól hányni tudnék. A kinézetüktől,a beszédüktől, nem beszélve, hogy szinte mindegyik 16 év alatti és "világfájdalmuk" van..Istenem,de szánalmas!! 16 évesen világfájdalom..
Persze nem a te esetedben,mert mint írtad,te vidámabb vagy. De attól nem kell majmot csinálni magadból. Én is vidám vagyok, és pozitívan állok általában a dolgokhoz,mégsem öltöznék így. Mert minden kislány/fiú így öltözik. Legyél egyedi, ne csatlakozz a sok divatmajomhoz. Attól nem leszel jobb, és szerintem te érettebb vagy a korodnál, az írásod alapján!
20/L
2009. jún. 17. 15:50
12/20 anonim válasza:
Mennyi olyan lány van akik vidámak, pimaszak, szeretik a színes dolgokat, akkor ők mind saucy-emok lennének? Nem hiszem:D Ennyi erővel visual kei-es is lehetsz, az is elég színes és vidám és sajnos már divat is.
2009. jún. 17. 16:31
13/20 anonim válasza:
én kérdeztem h hány éves vagy, én júliusba leszek 17, van kedved msnen dumcsizni?:)
2009. jún. 17. 19:01
14/20 anonim válasza:
bocsi sztem nincs olyan hogy elszinesedett emo meg ilyenek amit a saucyra találnak ki... max ez külön style lehet. :/ de "szines emo" meg ilyenek... pff.
tood, elég nagy szánalom divatból emo-nak vagy saucy-nak lenni... de ez minden egyéb style-nál igyvan.
én nem vok egyik se, én csak önmagam vok. :/
15L.
2009. jún. 17. 23:46
15/20 A kérdező kommentje:
en nem azt mondtam hogy divatbol szeretnek az lenni,hanem ugy szerettem volna feltenni ezt a kerdest hogy vannak e sokan meg saucy emo,es aki nem tudja hogy mit jelent az olvasson utanna
2009. jún. 18. 05:17
16/20 anonim válasza:
poOzer..
2009. jún. 18. 15:03
17/20 anonim válasza:
jajj hát te még mindig élsz??:D ->addig örülj amig nem kapod ezeket a kérdéseket PÓÓÓÓZER
2009. jún. 20. 11:56
18/20 anonim válasza:
El tudom képzelni, mekkora problémákon tudtok ti, emosok gondolkozni. "Vajon jövő hónapban ötvenezret kapok ruhára, vagy csak negyvenezret?:((((" ... A barátaimmal mi is szoktunk problémákat fejtegetni, én is színesen öltözködöm, pedig metalt hallgatok, akkor most futnom kéne egy instant "hogyan-legyek-metal-arc" csomagért? Szerintem ne törjétek a buksitokat, a többi ember majd gondolkozik a problémákon... Elég gáz, hogy világválság van, ti meg azon "GONDOLKOZTOK", hogy éppen hol kellene minél emosabb halálfejes sz*rokat venni.
2009. jún. 24. 17:15
19/20 anonim válasza:
17:15
Ez szép gondolatsor volt. Én is írhattam volna. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!