Baptiste Giabiconi kb. mennyit kereshet egy évben?
Figyelt kérdés
mennyit kereshet egy ennyire híres és befutott férfimodell, a reklámokért, kifutomunkákért mennyit kaphat összesen egy évben?#divat #öltözködés #modell #modellkedés #model #modellügynökség #Chanel #Baptiste Giabiconi #karl lagerfeld
2012. ápr. 4. 20:22
11/19 A kérdező kommentje:
Értem köszi, érdekes hogy a facebook oldalán nincs fennt ez a Lamborghini :))
2012. máj. 27. 18:03
12/19 anonim válasza:
13/19 anonim válasza:
Ő a világ legjobban fizetett férfi modellje. Az évi bevétele megüti akár az 1,5 millió USD-t is.
14/19 A kérdező kommentje:
És ezt az infót honnan szerezted?:o
2013. jan. 18. 22:17
15/19 anonim válasza:
Elég jártas vagyok a divatvilágban, elégedj meg ennyivel. ;)
Egyébként Baptiste nem csak modell, hanem énekes is már 2010 óta.
16/19 A kérdező kommentje:
Igen azt tudom,és még annyit tudnál nekem róla mondani,hogy ő most nem ment hozzá Karl Lagerfelhez?
2013. jan. 19. 12:16
17/19 anonim válasza:
Dehogy ment hozzá. Ez az egész hülye duma, hogy Lagerfeld és ő egy pár. Baptistenak barátnője van.
18/19 A kérdező kommentje:
jaja, azért kérdem,mert most van egy két kép egy nővel,akivel csokolóznak stb. de akkor ő nem is meleg,ugye?
2013. jan. 19. 12:31
19/19 anonim válasza:
Baptistunk olyan meleg mint egy kazán, ál-barátnője/barátnői vannak.
Kedves Előző, annyi közöd van a divat világához, mint nekem Balti tengeri halászathoz...
Baptiste azért jól keresett modell, mert Lagerfeld beleszeretett, megjelent róla egy fotó egy nevenincs divatlapban, és Karl írt üzent neki az ügynökségén keresztül hogy szeretne találkozni vele.
Baptiste kicsit bandzsa, így eleinte foglalkoztatni sem akarták, azonkívül 183 magas, ami minimummagasságnál is kevesebb. Fent van a DNA model honlapján, 6 láb magas mindössze.
Ezzel együtt jó szeme van az öregnek, de a gatyáját kifizette a kis nyálas társaságá
ra :DDD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!