11/19 anonim válasza:
Nagyon csini!!
Már tavaly is megszakadt a szívem egy ehhez hasonló után, de sajnos én ilyen magas sarkakon már nem tudok járni :(
12/19 anonim válasza:
Nekem nem tetszenek az ilyenek, mikor egybe van a talpa a sarokkal.
13/19 anonim válasza:
utolsó elötti! Ebbe tudnál ne aggódj nagyon kényelmes, mert egybe van a sarka, nem egy vékony sarkon kell "egyensúlyozni" . Próbáld ki tényleg menni fog:)
15/19 anonim válasza:
Nagyon hasonlót vettem, szeretem az ilyen fazonú cipőket, nagyon kényelmesek és mutatósak:)
17/19 anonim válasza:
Nem rossz, de nekem sokkal kényelmetelenebb a telitalpú, mint a sima sarkas, ezért nem venném fel.
18/19 anonim válasza:
Az ilyen stílusú cipőkből olyan ízlésteleneket bírnak csinálni,de ez nagyon tetszik. Ez tényleg szépen megvan csinálna.
19/19 anonim válasza:
Szerintem randa a sarka, bár igaz én fiú vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!