Szerintetek ez nagyon égő? (bővebben lent)
Nekem szinte 1 használatnál többet nem bírnak a harisnyák.... ha nincs hideg le kell venni és anélkül, ha hideg akkor marad. Nem különösebben égő, ez nem egy pamutzokni, aminél gáz ha kilóg a lábujjad.... Aki ezen gúnyolna, annak fogalma sincs milyen egy harisnya és mennyire szakadékony.
Valószínűleg akikkel voltál már nem is emlékeznek a dologra...
Ez miatt szerintem se aggódj, ez bizony egy ilyen dolog, ha harisnyában mész ezzel bizony számolni kell. Sztem minden lánnyal történt már hasonló, nem hinném, h különösebben szégyenkezned kellett volna emiatt. Sőt, ez is bizonyítja, h jó kis buliban lehettél, ha széttáncoltad a harisnyádat.;)
Amúgy az talán segíthet ilyen szituban, ha raksz el a táskádba egy harisnyát/harisnyazoknit tartalékba. És akkor ha legközelebb így járnál, le tudod,cserélni, ha kiszakadt. Na persze ez sem mindig működik, mert jártam már úgy, h a pótharisnya a tatyómba beleakadt vmibe, és az is kiszakadt..:S
Nekem az ilyen házibulikon inkább a talpa szakad ki a harisnyáimnak, de emiatt sosem éreztem kellemetlenül magam. Illetve egyszer igen, amikor volt a buliban egy srác, aki nagyon bejött. Akkor azzal próbáltam menteni a menthetőt, h elkezdtem vele viccelődni, h na most repedtsarkú lettem, meg ilyesmi...Persze a sráccal nem lett semmi, bár nem hinném, h ez miatt!
Na de lényeg a lényeg, egy házibuliban a hangulat, és a buli a lényeg, amit nem befolyásol, ha kiszakad a harisnyád, úgyhogy sztem ez kicsit sem égő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!