Ti hogy kötitek meg a magasszárú cipőt?
Eddig csak sportcipőket hordtam, utcán is. Azokat mindig csak simán masnira kötöttem. Most viszont nagyon megtetszett egy ilyen magasszárú, enyhén deszkásnak kinéző nike cipő, nemtudom mi rá a szakkifelyezés.
Ez itt, csak az enyém az elején meg a száránál kék: [link]
Na most hülyén néz ki, ha masnira kötöm, ez tény. Viszont ha a nyelve mögött kötöm meg, akkor meg úgy előre tolja a vipő nyelvét, ami szintén idétlen. Van ennek valami különleges technikája?
Köszi a tippeket! Asszem úgy fogom csinálni, hogy nem kötöm be, csak beteszem a fűzőt a cipő belsejébe, és kötök rá egy csomót, hogy ne állítódjon el.
Egyébként már megvettem, 18990 volt úgy emlékszem valami sport üzletben, Szolnokon a pelikánban. Azért kedves második, ha tudsz ennél jobbat, akkor kereshetnél nekem egyet, és ha tetszik, max nem kell majd gondolkodnom a következő cipőmön :) A max ár úgy 19-20K.
Köszi a válaszokat :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!