Szerintetek homoszexuális ha egy fiú női gatyát hord?
Figyelt kérdés
Van egy barátom és szerinte nagyon menő az hogy női farmert,női cipőt visel.én már azon is elgondolkoztam hogy a férfiakhoz vonzódik.2012. márc. 29. 21:37
1/13 anonim válasza:
hát nem feltétlen homoszexualitás ez sajnos egy elég elterjedt,de súlyos pszichózis zavar,biztos te is hallottál róla hogy férfiak az asszony ruháit próbálgatja a tükörbe,titokba felveszi őket míg a nő távol van. Na a párod ugyanebben szenvedhet, szerintem próbálj utána olvasgatni mi a pontos kórképe és megnevezése, és ha sikerrel jártál akkor beszéld meg vele az egészet és menj el vele pszichológushoz!
3/13 anonim válasza:
Manapság sok férfi ruhadarab nőies meg sok női ruha férfias.Majdhogynem le is hagyhatnák róla a woman vagy man szót.De olyan rózsaszín cuccok meg ami egyértelműen nőies az szerintem még meleg srácon is gáz.....
4/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :))
2012. márc. 29. 22:06
5/13 anonim válasza:
Első, azért ne keverjük össze a transzvesztitizmust a tanszszexualitással :) Nőnek öltözni, részben vagy egészen, általában csak egy teljesen ártalmatlan fétis, és sok heteroszexuális fiú is csinálja.
Kérdező, ha arra vagy kíváncsi, a barátod meleg-e, leginkább tőle kéne megkérdezned :) Ennyiből nem lehet megállapítani.
6/13 anonim válasza:
igaz nem volt sok párkapcsolat az életemben de a mostani 4 éve tart és megőrülnék ha a párom az én ruháimba flangálna vagy próbálgatná :S Én nem tudom ki az a sok hetero férfi aki felvesz női ruhát én eddig filmbe láttam csak inkább és azok mint dilisek voltak vmilyen szempontból! Nem transzfesztitára gondoltam amúgy
7/13 anonim válasza:
És pont az ilyenek miatt csak titokban merik csinálni a fiúk :) Pedig nincs abban semmi. Te még sosem vetted magadra a párod ruháit?
Amit a kérdező leírt, annak alapján a srác transzvesztita, Te lehet, hogy nem arra gondoltál, de több mint valószínűleg az :)
8/13 anonim válasza:
ma 22:45!
Te egy beteg ember vagy... Én hetero létemre soha nem hordtam női ruhát és nem is akarok. Aki ilyet csinál azzal komoly bajok vannak.
9/13 anonim válasza:
nem én nem szoktam a párom ruháit hordani(bár ismerek olyan leányzót aki a párja boxerjait hordja mindig de ő más tészta) és most itt ott a hangsúly hogy női ruhákat visel. Ez úgy is érthető hogy utcára is felveheti ami már abnormális. Kérdező: csak otthon hordja vagy utcán is? és milyen gyakran csak poénból bújik bele vagy kifejezett élvezetet okoz ez neki? ez azért tényleg fontos:)
10/13 A kérdező kommentje:
Igen Suliba is felveszi... és egész héten női gatyában van.és élvezii...
2012. ápr. 2. 21:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!