Most hogy újra hűvös van, hord (még) valaki szövetkabátot?
Figyelt kérdés
2012. márc. 27. 18:16
2/9 anonim válasza:
nemhát:) ma is 16 fokba farmerkabátba voltam,napon ígyis melegem volt.. Vasárnaptól mondjuk tartok 10 fokot mond átlagba de akkoris csak a bőrdzsekim veszem elő a szekrényből:)
3/9 A kérdező kommentje:
Az én szövetkabátjaim vékonyabbak mint egy bőrdzseki... :)
Itt Szabolcsban amúgy fújt egész nap a szél és nem sütött a nap. :(
2012. márc. 27. 18:25
4/9 anonim válasza:
nemigen látni szövetkabátos embereket. én bőrdzsekit hordok most
20L
5/9 anonim válasza:
Bőrdzseki, balonkabát most a menő...
6/9 anonim válasza:
Rajtam ma szövetkabát volt, mert hűvösebb volt.
7/9 anonim válasza:
Hideg?Rajtam ma csak egy elég vékony anyagú hosszúujjjú volt az is könyökig feltűrve:D Szép idő volt ma is:)
8/9 anonim válasza:
eddig is pulcsiba jártam ezután is abba fogok...szerintem egyáltalán nincs hideg.dehát nézőpont kérdése...
9/9 anonim válasza:
már nem hordom, helyette bőrdzsekit inkább :D
amugy két három napja errefelé(Vajdaság) nagyon hideg van reggel, mikor megyek suliba, majd meg fagyok, de már nem fogom előszedni a téli kabátot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!