Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kicserélik a cipőt ebben az...

Kicserélik a cipőt ebben az esetben?

Figyelt kérdés
Vettem egy elég drága bőr cipőt a Vagabondban. A csaj azt mondta, fél év garancia van rá. Egyszer volt rajtam, semmi különöset nem csináltam, csak sétáltam... mentem, vásároltam ennyi. És a sarkánál felgyűrődött a bőr, az orra oldalán pedig lett egy mély karcolás, és nem tudom hogy került oda, mert nem bicsaklott ki a lábam és el sem estem. Attól félek, hogy majd szemétkedni fognak, hogy direkt csináltam, vagy nem megfelelően használtnak állítják be a dolgot. Szerintetek van rá esélyem h kicseréljék?
2009. jún. 14. 22:01
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképp vidd el, veszíteni nem veszítesz vele. Én is vettem múltkor egy papucsot a Deichmannban(kb.3hete), aztán kezdett szétválni az elején a talpánál. Visszavittem, aztán először nekem is azzal jöttek, hogy biztos lerúgtam, de én kötöttem az ebet a karőhoz, hogy szó sincs ilyenről, biztos eleve hibás, cseréljék ki. Végülis kicserélték.

Egy próbát mindenképp megér, de lehet a karcolásra inkább nem kéne felhívnod a figyelmet, mert ugye az nem nagyon adóthat gyári hibából...

2009. jún. 14. 22:36
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

ja most látom hogy mély karcolás és az orránál. hááát...

azért vidd csak vissza, hátha...

2009. jún. 14. 22:38
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Az oldalán lévő mély karcolás miatt el fognak küldeni a fenébe. Itthon sokszor akkor is elküldenek, mikor cserélniük kéne, de a karcolásnak semmi köze a gyári hibához, simán ráfogják mondani, hogy miért nem vigyáztál rá ez nem az ő dolguk.

Hogy érted, hogy felgyűrődött a bőr? Bőrrel bevont sarka sérült meg? Mintha belenyomtad volna a körmödet, és felfelé húzod, úgy? Sajna az sem gyári hiba akkor, hanem nem figyeltél.

Nekem is a majdnem 30 ezres magassarkúm így járt, első viseléskor. Nekem eszembe sem jutott, hogy cseréljem, én észre is vettem mikor történt, és tudtam, hogy én vagyok béna. Meg a drága BKV, a kiálló szegélyeivel.

2009. jún. 15. 00:55
 4/8 anonim ***** válasza:
82%

Én egyszer egy deszkás cipőt vittem vissza, mert szétrepedezett rajta a bőr. 15 évesen még nem voltam képben a jogszabályokkal kapcsolatban, így simán bevettem, hogy neki 2 hónap után nem szó nélkül cserélni kéne, vagy árat leszállítani, hanem el kell küldenie bevizsgáltatni.

Tudod mi jött ki eredménynek? Hogy én kimostam gépben, azért ment szét a bőr. Mindezt a nagy szakértők onnan állapították meg, hogy a cipő nyelvét kékre fogta a sötét farmerom szára. Mondanom sem kell, hogy soha nem mostam ki a cipőt! Ekkora gyökereket.

Sok tapló simán elküld meg olyanokat kamuzik még ha jogosan viszed vissza akkor is, de a sérülések, amiket leírtál, azok úgy tűnik, hogy a te hibádból keletkeztek,attól hogy nem vetted észre hogy történt, ne nagyon reménykedj.

2009. jún. 15. 01:03
 5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! És ha nem cserélik ki, esetleg cipész tudna vele kezdeni valamit?
2009. jún. 15. 16:58
 6/8 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, itt olyan cipész van, hogy én nem mertem neki odaadni, mert így még hordható, de inkább ne nyúljon hozzá, csinált már nekem olyat cipőmmel..

Én a sarkán amennyire tudtam nedves ujjal visszaigazgattam a bőrt, és megfelelő ápolókrém, az megszépíti, de tökéletes biztos nem lesz.

2009. jún. 16. 14:10
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát sztem elmondom a választ msn-en:)
2009. jún. 18. 01:15
 8/8 A kérdező kommentje:
tedd azt :))
2009. jún. 18. 01:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!