Kicserélik a cipőt ebben az esetben?
Mindenképp vidd el, veszíteni nem veszítesz vele. Én is vettem múltkor egy papucsot a Deichmannban(kb.3hete), aztán kezdett szétválni az elején a talpánál. Visszavittem, aztán először nekem is azzal jöttek, hogy biztos lerúgtam, de én kötöttem az ebet a karőhoz, hogy szó sincs ilyenről, biztos eleve hibás, cseréljék ki. Végülis kicserélték.
Egy próbát mindenképp megér, de lehet a karcolásra inkább nem kéne felhívnod a figyelmet, mert ugye az nem nagyon adóthat gyári hibából...
ja most látom hogy mély karcolás és az orránál. hááát...
azért vidd csak vissza, hátha...
Az oldalán lévő mély karcolás miatt el fognak küldeni a fenébe. Itthon sokszor akkor is elküldenek, mikor cserélniük kéne, de a karcolásnak semmi köze a gyári hibához, simán ráfogják mondani, hogy miért nem vigyáztál rá ez nem az ő dolguk.
Hogy érted, hogy felgyűrődött a bőr? Bőrrel bevont sarka sérült meg? Mintha belenyomtad volna a körmödet, és felfelé húzod, úgy? Sajna az sem gyári hiba akkor, hanem nem figyeltél.
Nekem is a majdnem 30 ezres magassarkúm így járt, első viseléskor. Nekem eszembe sem jutott, hogy cseréljem, én észre is vettem mikor történt, és tudtam, hogy én vagyok béna. Meg a drága BKV, a kiálló szegélyeivel.
Én egyszer egy deszkás cipőt vittem vissza, mert szétrepedezett rajta a bőr. 15 évesen még nem voltam képben a jogszabályokkal kapcsolatban, így simán bevettem, hogy neki 2 hónap után nem szó nélkül cserélni kéne, vagy árat leszállítani, hanem el kell küldenie bevizsgáltatni.
Tudod mi jött ki eredménynek? Hogy én kimostam gépben, azért ment szét a bőr. Mindezt a nagy szakértők onnan állapították meg, hogy a cipő nyelvét kékre fogta a sötét farmerom szára. Mondanom sem kell, hogy soha nem mostam ki a cipőt! Ekkora gyökereket.
Sok tapló simán elküld meg olyanokat kamuzik még ha jogosan viszed vissza akkor is, de a sérülések, amiket leírtál, azok úgy tűnik, hogy a te hibádból keletkeztek,attól hogy nem vetted észre hogy történt, ne nagyon reménykedj.
Hát nem tudom, itt olyan cipész van, hogy én nem mertem neki odaadni, mert így még hordható, de inkább ne nyúljon hozzá, csinált már nekem olyat cipőmmel..
Én a sarkán amennyire tudtam nedves ujjal visszaigazgattam a bőrt, és megfelelő ápolókrém, az megszépíti, de tökéletes biztos nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!