Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Az ilyen rucit hogy kell...

Az ilyen rucit hogy kell használni? Magában vagy nacival? (kép lent)

Figyelt kérdés
Szerintem úgy a legjobb ha magában, egy szép magassarkúval. Randira bevállalnátok? Úgy, hogy elmentek bulizni is a pasival! [link]
2009. jún. 14. 20:01
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Kösziiii!!!
2009. jún. 14. 21:21
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Én biztos nem vállalnám be (pasi vagyok) de a nőkön tetszene :)

Csini ruha. Nem k.rvás és nyugodtan felveheted így minden nélkül egy magassarkúval - ahogy te is írtad. Csinos leszel benne. Nem a ruhától lesz valaki krvás hanem ha mellé még úgy is viselkedik!

Ha túl rövid akkor egy harisnyát vegyél alá, de szerintem egy farmerrel normálisabban nézne ki, csak akkor megváltozik az összhatás. Nem a dögös és szenvedélyes szó jut róla eszembe, hanem hogy aranyos csinos.

Cicanadrággal engem az őrületbe lehet kergetni, szerintem ízléstelen egy gönc.

Térdnadrág pedig nagyon elütne, mert az alja eleve szoknyaszerű. Szoknyát és térdnadrágot meg ugye ki vesz fel?

Nem bántásból írtam le ezeket, csak gondoltam hátha érdekel férfi szemszögből is.

De ez a ruha őszintén tetszik, fekete magassarkúval vedd fel vagy olyan színűvel amilyen a táskád és a kiegészítőid.

2009. jún. 15. 05:04
 13/16 A kérdező kommentje:
Utolsó köszönöm szépen!!!
2009. jún. 15. 09:13
 14/16 anonim ***** válasza:
32%
szerintem ne magába vedd fel,vagy vegyél alá egy színes cicanacit,vagy egy színes harisnyát(pl. pirosat,lilát,vagy citromsárgát),és akkor hódítani fogsz:)ha meg nagyon odaakarod tenni magadat,válassz olyan színű cipőt,kiegészítőket,amilyen a harisnyád vagy a nadrágot!sok szerencsét!:)
2009. jún. 15. 11:12
 15/16 A kérdező kommentje:
Uhh én úgy tudtam a pasik nem rajonganak a cicanadrágokért... Főleg az ilyen mint pl. citromsárga... azt nem vennék fel tuti... De azért köszi.
2009. jún. 15. 20:46
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem akarok itt vitázni, de én és a barátaim valóban nem rajongunk értük. Még a fekete elmegy, de az ilyen-olyan rikító színek... hát azt sosem fogjuk megérteni. Szerintem inkább vedd fel simán, ne gondolja az a szegény srác, hogy mindig ilyen rikító összevisszaságokban vagy és nem jelenhet meg veled akárhol :)))
2009. jún. 16. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!