Zara, Bershka, Pull&bear, H&M, Tally Weijl üzletekben volt mostanában valaki? Megéri elmenni?
Még vannak akciók, a téli kollekció kiárusítása, de már csak nagyon kevés helyen. A Zaraban is már csak egy-két cucc van, a H&Mben is már csak a maradékot próbálják eladni. Most érkezett meg mindenhova a tavaszi kínálat, szóval már akciókat nagyon nehéz kifogni ezekből a márkákból, és méret se nagyon van már.
Bershka, Pullandbear, Tally Weijlben mostanában már nem láttam kiárusítást. Szóval szerintem most nem éri meg emiatt utazni.
Szintem sehol nincsenek már akciók,ahol van,ott is csak a maradékok próbálják még eladni.De egyébként szerintem érdemes szétnézni,mert az új kollekciók nagyon jók!Legalábbis szerintem...:)
Nézz szét az üzletek hivatalos weboldalain és meglátod :)
Sehol nincs már szerintem se...
A Corvinba volt most hétvégén Fashion Days "nyílt nap":D Sorban kellett állni a bejutáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!