Lányok! Melyik a jobb cipő tavaszra? 14l
2012. márc. 24. 16:27
13/27 anonim válasza:
nekem a 3. és a 4. jön be.. de inkább a 3. mert fogja a lábadat a balerinacipő meg amúgy is feltöri.. (legalábbis nekem)
14/27 anonim válasza:
Szerintem a 4. A többi is szép, de Te kifejezetten azt kérdezted, hogy tavaszra melyik lenne a jó. Márpedig a többi túl sötét, a 4-es viszont teljesen tavaszi hangulatot áraszt. :)
15/27 anonim válasza:
Nekem az 1. és 3. nagyon nem tetszik. A 2. meg az utolsó két virágos egész jó, de nem tudok választani közülük.
21 L
17/27 anonim válasza:
nekem a 2. és a 4. tetszik a legjobban. de találtam még 1-et, ami szerintem még jól néz ki, aranyos:
18/27 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom mindenkinek valoszinuleg a 4- es vagy a 2- es lesz holnap du megyek megvenni es addig meg varom a valaszokat
2012. márc. 24. 21:56
19/27 anonim válasza:
Nekem az első és a negyedik tetszik de egyiket sem venném fel, többségében csak magassarkút hordok.
20/27 anonim válasza:
A 4.-re szavazok. :) Szerintem inkább azt vedd meg, a 2. olyan komor, tavaszra jobbak a vidám színek. Meg nekem az a nagy masni se tetszik rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!