Milyen ez a szett?
2012. márc. 22. 18:30
1/7 anonim válasza:
Szerintem a táska nem megy hozzá. Meg kicsit idős van ehhez a szetthez, de ez csak az én véleményem... Ha neked tetszik akkor vedd fel.
2/7 anonim válasza:
szerintem jó:D a táska és a cipő kicsit fura, de jó az:D:D
3/7 anonim válasza:
Nekem pont az tetszik, hogy cipő sárgája és a póló mintájának a színe ugyanolyan. A táska viszont tényleg necces pontja a szettnek.
4/7 A kérdező kommentje:
igen, gondoltam :D kár hogy nincs itt a sárga táskám... ezenkívül csak 2 kézitáskám van, egy ezüst orsay és egy fehér "louis vuitton"... de azok meg túl elegánsak ehhez. vagy az utóbbi elmenne?
2012. márc. 22. 18:41
5/7 anonim válasza:
A fehér táskával vedd fel! :) (nekem is ilyen pólóm van, csak rózsaszínben :P)
6/7 anonim válasza:
a táska és a bőrdzseki teljesen más stílus, mint a többi darab. nekem nem tetszik.
7/7 anonim válasza:
18 vagyok,de fel nm venném ezt a pólót... iszonyat gyerekes. inkább válassz vmi csinosabbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!