Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan határozzam meg az árat?

Hogyan határozzam meg az árat?

Figyelt kérdés

Tudtok nekem segíteni? Van egy csomó ruhám, amitől szeretnék megszabadulni, lenne is egy használt ruhás, aki átvenné. Mondta, hogy írjam össze miből mennyi van, és mondjak egy árat. De nekem fogalmam sincs mi lehet a reális.

6 ruha, 46 hosszú és 28 rövis ujjú felső, 24 nadrág.

(nem vagyok divat mániás, csak van egy külföldi nagynénim, aki mániákusan küldi a ruhákat. )

Szerintetek?

2012. márc. 22. 15:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Annyit próbálj kérni érte, amennyi neked még megéri. Gondolj arra, hogy aki átveszi őket, el kell, hogy adja. Neki is kell egy kis haszon belőle, hiszen ingyen miért is tenné. Ez egy kereskedelmi akció. Legyen olyan, ami mindkettőtöknek megéri. Semmiképpen se kérj sokat.
2012. márc. 22. 15:36
 2/5 A kérdező kommentje:

Nem szeretnék sokat, csak fogalmam sincs mi számít soknak. :) Bocs, ha kicsit teszetoszának tűnök, de nem szoktam turiban vásárolni, így az árakat sem tudom.

(nem a turit szólom le, de tényleg ritkán veszek ruhát, azt meg, épp ahol megtetszik)

2012. márc. 22. 15:41
 3/5 anonim ***** válasza:
20 E
2012. márc. 22. 18:35
 4/5 anonim ***** válasza:

Előző vagyok, igazából most támadt egy ötletem.

Vannak ugyebár turik, ahol a vásárolt ruhákat kg-ra mérik, keress egy ilyen turit, ha van a közelben, vagy akár a neten és nézd meg, hány forint egy kg ruha. aztán mérd le a ruháid súlyát és szorozd be a kg-os ruhák árával :) ennyit kb nyugodtan elkérhetsz. szerintem.

2012. márc. 22. 18:37
 5/5 A kérdező kommentje:
Szuper, nagyon köszi! Ebből így ki tudok indulni! :-)
2012. márc. 22. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.