Nagyon sok minőségi különbség van egy kínais 3000 és egy deichmanos vagy humanicos 6-9000 forintos magas sarkú cipő között?
deichmann saját márkája és a humanic is kínai.
Én deichmannban soha többet nem veszek magassarkút az biztos! Először vettem egy sima kis szandált 1 hónap múlva szétjött, utána a másodiknak meg 3 használat után lejött a gumi a sarkáról!! Humanic valamivel jobb úgy tudom..
Szerintem semmi különbség sokszor....Még egy 20 ezres devergo csizmával is mellé lehet fogni...
Volt olyan kínaipiacos balerinám,ami 3 év után kezdett tönkremenni.Mindenki csak dícsérte milyen szép a cipőm:P Kényelmes is volt.
Deichmannba pl én csizmát már többet nem vennék.Az egyik csizmája(trendi volt)totál szétszakadt és szétkopott 1-2hét után...
Viszont: érdemes megőrizni a deichmannos garanciát,mert féléven belül ha elromlik a cipőd és nem lehet csináltatni,akkor azonnal kicserélik,ill ugyanannyiért levásárolhatod!
A Deichmannban 2 év a garancia!! Én csomószor vettem már ott cipőt és nem bántam meg. Lehet, hogy kifogtam mindig a jót? Vagy csak jól tudok választani?? Nem tudom...
Viszont én mindegyiket szarásig hordtam és sosem tört le semmi, vált el a talpa, szakadt el..stb
Tényleg kínaiban vett cipőket viszont tényleg csak párszor tudtam felvenni, mert szétszedte a lábamat.
A humanicban árulnak nem kínai cipőt is de az nem 9000 ezer hanem 19-29-39.
A deichmannban a márkásabbaknak meg olcsóbb kínai talpuk van, azért is tudják olcsóbban adni, mert csak a felső részt veszik meg a gyártótól. Ha olcsót akarsz akkor a kínaiban olcsóbban megkapod ugyanazt a cipőt, de csak annál több kínai fog bevándorolni az országba, szóval jobb ha magyartól veszed a kínait is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!