Csizmát illik (még) felvenni ilyen időben? (Budapesten)
Figyelt kérdés
Szoktam látni még lányokat csizmában, de szerintetek nem ciki?
Fehér, szakadt jellegű nadrághoz szeretném felvenni.
2012. márc. 22. 07:57
1/7 anonim válasza:
Tegnap találkoztam bnőmmel, és rajta is csizma volt. Kérdeztem is, hogy nincs-e melege, mert furcsálltam. Mondta, hogy épp jövőhéten készült tavaszi cipőt venni, mert most nincs neki, azért hordja még a csizmát.
De amúgy én is furán nézek azokra, akik még csizmát hordanak
2/7 A kérdező kommentje:
Bőrdzsekihez olyan dögös. Együtt szinte nem is hordtam.
2012. márc. 22. 08:10
3/7 anonim válasza:
ha így érzed jól magad benne, akkor illik.
4/7 anonim válasza:
Hordhatod bátran, van aki nyáron is abban van.
5/7 anonim válasza:
Nekem van több csizmám is, ami nem bélelt, szóval késő ősszel-télen semmi pénzért nem hordanám, de ilyen kellemes időben, amikor reggel (ha gyakszim van, 6-kor megy a buszom, és akkor még elég hűvös van) még nincs meleg, akkor felveszem.
6/7 anonim válasza:
A férfiaknak nem ciki (sőt) a nők meg csak irigyek. Nyugodtan hord még akár nyári estéken is belefér ha nincs benne meleged. Persze ne legyen bélelt. :)
Kinek akarsz tetszeni az irigy nőtársaknak vagy a férfiaknak?
7/7 anonim válasza:
sőt hordhatod szoknyával! az nagyon dögös :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!