A Bershka cipőknek mennyire strapabíró a sarka? (képpel)
Vettem magamnak a Bershkabol egy piros magassarkut,12 cm. sarka van és van egy kis platformja is.Erröl lenne szó:
Az a gond hogy rettegek attol hogy kitörik a sarka.Akinek volt már Bershkabol vagy esetleg Stradivariusbol vagy Pull and Bear-böl (mert tudom hogy ezek hasonló üzletek) igazán megnyugtathatna :)Nagyon remélem hogy azért ennyi pénzér jó minőségü cipőt vettem magamnak...Milyen gondjaitok voltak az ilyen cipőkkel?
Minden választ szivesen fogadok,lehetőleg olyanoktol,akik tapasztaltak az ilyen cipők terén.Előreis köszönöm!
Köszi a választ :)
Én voltam a Deichmannban,de semmi szépet nem találtam.Nem sajnáltam rá a 14 ezret,és muszály volt egy piros cipőt vegyek a maturanduszomra.
Nekem nagyon rossz tapasztalataim vannak a Bershka cipőkkel...A balerinámnak egy szezon alatt tönkrement a talpa (keresztbe eltört a rossz minőségű talp),a magassarkúmmal csak annyi a gond,hogy nagyon hamar elkopik az eredeti sarka,illetve eszméletlen büdös lesz tőle a harisnyám,mert nagyon gagyi anyagból van (pedig egyáltalán nem vagyok izzadós fajta,nem erről van szó).
Lehet,hogy csak rossz darabokat fogtam ki,de én tuti, hogy soha többet nem veszek ott cipőt,nekem nem éri meg,a minőségükhöz képest indokolatlanul drágák.
Azt egyébként nem hiszem,hogy kitörne a sarka,szóval ezen ne aggódj!
Nagyon köszönöm a válaszokat!:)
Nem lettem kicsit sem nyugodtabb,de legalább tudom mire számitsak.Sajnos én is észrevettem,hogy a legtöbb Bershka cipőnek teljesen sima a talpa,és ennek is az.Parkettán és csempén nagyon lassan kell benne menjek.Egy hét mulva fogom letesztelni ugy igazábol,egész este ez lesz a lábamon,hát nagyon kiváncsi vagyok meddig fogom birni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!