Koktélruhához fel lehet venni telitalpút?
Figyelt kérdés
Szóval pl ez,csak feketében.Ez a cipő mondjuk pont nem tetszik,de most nem az a lényeg.
Tudom hogy nem a legjobb választás,de tűsarkúban még állni sem tudok,nem hogy járni.
2012. márc. 19. 15:25
1/10 anonim válasza:
Akkor vegyél fel egy balerínát de ezt semmiféle képpen ne... szerintem.
2/10 A kérdező kommentje:
Komoly?Szóval telitalpút egyáltalán nem szokás felvenni koktélruhához?
2012. márc. 19. 15:31
3/10 anonim válasza:
Szerintem igen!De ne olyat,aminek ez a kosaras fajtájú anyagból van a talpa,hanem olyat ami bőr ill kemény fa hatású!
4/10 anonim válasza:
én az első válaszolóval értek egyet, szerintem sem passzol ez a típusú cipő egy koktél ruhához. szerintem bumfordi hatása lenne a párosításnak.. koktél ruhához inkább egy könnyedebb hatású cipő passzol, ami nem feltétlenül függ össze a sarok méretével. :)
5/10 A kérdező kommentje:
Nem erre a kosaras hatásúra gondoltam,írtam is hogy ez nem tetszik,csak a sarok a lényeg.
Kicsit megoszlanak a vélemények.Az a baj hogy muszáj vagyok megjelenni elegánsan,és nincsen jobb ötletem.
Köszi az eddigi válaszokat!
2012. márc. 19. 16:02
6/10 A kérdező kommentje:
Mármint találtam olyat aminek bőrhatású sarka van,de most csak a telitalp volt a lényeg.
2012. márc. 19. 16:02
7/10 anonim válasza:
8/10 anonim válasza:
Szerintem egy igényesebb és szép balerina cipővel is elegáns lehetsz, de tényleg ahogy írták... ezzel olyan 'bumfordi' hatása van :D
9/10 A kérdező kommentje:
Kedves 7. válaszadó!
Az első cipellő nagyon tetszik,valami ilyesmit el tudnék képzelni :)
Hát köszönöm mindenkinek a válaszokat!Holnap belevetem magam az üzletek forgatagába.Egy hetem van cipőt és ruhát találni :)
2012. márc. 19. 23:37
10/10 A kérdező kommentje:
Mármint a 2. cipő tetszik nagyon,na :)
2012. márc. 19. 23:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!