Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Piros cicanadrághoz milyen...

Piros cicanadrághoz milyen felső illene?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok. Van fekete felsőm, csak az nem elég hosszú hozzá, és nem szeretném, hogy kilátszodjón a hátsó részem...

Iskolába lenne, ezért is szeretném, hogy a tanároknk se kelljen fura szemmel nézniük rám.

Fehér felsővel meg fehér cipővel milyen lenne? Felpróbáltam fehér felsővel, de valahogy nekem csak a feketével ad jó hatást....milyen színekkel lehetne még?

2012. márc. 18. 15:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát piroshoz nem sok szín megy:( Milyen nadrág? Hosszú, vagy a vádlidig ér? A feketéből nagyon kintvan a hátsód? Esetleg tölts fel a fehér összeállításról képet.
2012. márc. 18. 15:39
 2/7 A kérdező kommentje:

A cicanadrág hosszú:) Kb bokáig érő, talán picit hosszabb.

A feketéből meg sajna igen, pedig együtt nagyon jól nézne ki. Mikor a feketét farmer nadrággal hordom, akkor is leszoktam néha húzni, szóval nem hosszú.:/

Sajna a fehérrel tényleg nem áll jól, magamon nem látom jónak.

Van még ilyen fekete fehér kombinációs fölsőm, csíkos, kockás, fekete-szürke csíkos, de valahogy egyikkel sem az igazi.

Ha piros felsőt vennék akkor meg sok lenne a piros, nem?:/

2012. márc. 18. 15:43
 3/7 anonim ***** válasza:

Nézd, válogass, ezek pl mind nagyon jó összeállítások:

[link]

2012. márc. 18. 15:46
 4/7 anonim ***** válasza:
pedig a fehér,meg a fekete szín kell hogy illjen hozzá,lehet csak neked fura így elsőre:) Szerintem legjobb lenne ha olyan felsőt vennél fel ami fehér vagy fekete és van benne egy kis piros úgy fazon lenne:) cipőt milyet veszel fel hozzá?
2012. márc. 18. 16:33
 5/7 anonim ***** válasza:

Én hosszított, bő fehér inggel és fekete cipővel hordanám :))

20/L

2012. márc. 18. 23:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Sötét vagy királykékek szép még.
2012. márc. 18. 23:40
 7/7 anonim ***** válasza:
a fehér tökéletes :P de vehetsz hozzá még fel szürkét, sárgát, zöldet, kéket, barnát, vagy pasztellszínt.
2012. márc. 29. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!