Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit kell tudni az eredeti...

Mit kell tudni az eredeti CONVERSE magasszárú cipőről?

Figyelt kérdés
Miből lehet megállapítani hogy eredeti e?meddig bírja egy ilyen cipő?gyakran kell tisztítani?(fehér,szürke,fekete kockás)
2012. márc. 15. 22:52
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Úgy kaptam
2012. márc. 16. 12:19
 12/14 anonim ***** válasza:
Így nem tudom megmondani. Ha boltban vették neked, akkor szerintem igen (de ott se biztos, mert sok boltos a kínai piacról hozza az árut). Ha vateráról, vagy ilyesmi helyről, akkor nem hiszem.
2012. márc. 16. 14:31
 13/14 anonim ***** válasza:
Mondjuk az eredeti szinte ugyanolyan mint a hamisított.Amúgy feltételezem hogy ha 15e-ért veték akk nem Vaterárol való.Bár lehet ott vették olcsóbban...Nekem 8.-án volt a szülinapom,és én is nagyon vágytam egy converse-re,de nem azt kaptam :(
2012. márc. 16. 17:52
 14/14 zs. ***** válasza:

Életemben egyszer vettem Converse-t hivatalos (magyar boltból), hát az egyik legrosszabb döntésem volt 2 hónap után szétjött és dobhattam ki:( I

gaz rendszeres napi használatban volt

2012. márc. 24. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!