Mit kell tudni az eredeti CONVERSE magasszárú cipőről?
Figyelt kérdés
Miből lehet megállapítani hogy eredeti e?meddig bírja egy ilyen cipő?gyakran kell tisztítani?(fehér,szürke,fekete kockás)2012. márc. 15. 22:52
11/14 A kérdező kommentje:
Úgy kaptam
2012. márc. 16. 12:19
12/14 anonim válasza:
Így nem tudom megmondani. Ha boltban vették neked, akkor szerintem igen (de ott se biztos, mert sok boltos a kínai piacról hozza az árut). Ha vateráról, vagy ilyesmi helyről, akkor nem hiszem.
13/14 anonim válasza:
Mondjuk az eredeti szinte ugyanolyan mint a hamisított.Amúgy feltételezem hogy ha 15e-ért veték akk nem Vaterárol való.Bár lehet ott vették olcsóbban...Nekem 8.-án volt a szülinapom,és én is nagyon vágytam egy converse-re,de nem azt kaptam :(
14/14 zs. válasza:
Életemben egyszer vettem Converse-t hivatalos (magyar boltból), hát az egyik legrosszabb döntésem volt 2 hónap után szétjött és dobhattam ki:( I
gaz rendszeres napi használatban volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!