Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Gáz már ez a "Geek" szemüveg?

Gáz már ez a "Geek" szemüveg?

Figyelt kérdés

[link]

15/L

2012. márc. 15. 18:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
41%
Igen előző, te vagy a megtestesült trend. Itt mindenki más tré mert idióta kinézetűnek tartja azt a béna nagy sztk-s szemüveg keretet. Az meg óhatatlan hogy ha valakin ilyen van meg látom. Nincs olyan radarom amivel ki tudom kerülni őket, szal ha neked ez örömet okoz, és nem akarod hogy olyan ember nézze akinek ez nem tetszik, akkor húzz zsákot a fejedre.
2012. nov. 19. 21:02
 12/14 anonim ***** válasza:
Azért kedves előző előtti, mert neked tetszik, nem azt jelenti ,hogy jól is néz ki...
2012. nov. 19. 21:06
 13/14 anonim válasza:
100%

kedves előző, ha nekem tetszik akkor az azt jelenti, hogy jól néz ki. te nem így vagy ezzel?? ami neked teszik, az nem néz ki jól? ez kissé értelmetlenül hangzik...:$

és kedves előző előtti, nagyon sajnálom, hogy nincsen olyan radarod! pedig látom,hogy igazán jól jönne neked. máskor nyugodtan fordítsd el a fejedet, ha látsz egy ilyen szemüveget!!;) ennyi.

2012. nov. 22. 16:41
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Szia :) igaz kicsit régi a kérdés, de szerintem nem gáz. :) sőt én is ilyet szeretnék csak nem ennyire nagy lencséjűt. Akinek nem tetszik miért szól be annak akinek tetszik? komolyan az emberek milyen szintre süllyednek? Mindenkinek a saját dolga eldönteni, hogy mi tetszik, mi nem, hogy mi áll jól neki, mi nem. :) szerintem ha tetszik, szard le hogy mi a divat, vagy mit okoskodik a többi :) szia :)
2013. szept. 4. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!