1/6 anonim válasza:
Szerintem nem, pedig nem vagyok valami nagy varrólány. De a diszítést és a füleket is valódi bőrből készíteném. Utóbbiakat rá kell bízni egy kárpitosra, vagy egy bőrvarróra. Nagyon aranyos kis tatyó.
2/6 A kérdező kommentje:
Tényleg? Szerintem is az!:)
Műbőrböl nem jó?? Azt lehet nálunk kapni, elég jó árba. Gondolom mivel ez egy vászon táska, nem is lenne "örök darab"..
2012. márc. 15. 15:07
3/6 anonim válasza:
úristen,szerelmes vagyok *_* de szép..
szerintem sem lehet ,bár nem igazán értek hozzá..
4/6 A kérdező kommentje:
Találtam itthon műbőr maradék anyagot.. nem olyan gáz.. viszi a gépünk is...
Na majd utánajárok, hogy van-e valahol ilyen bőrvarró, és akkor ha nincs, vagy nem vállalja akkor ez lesz a B verzió!:)
Találtam hasonló szabásmintát is itthon,na majd meglátjuk!:)
2012. márc. 15. 19:05
5/6 anonim válasza:
Bőr-cipő kellék üzletben lehet kapni finom vékony bőrt. Én mindenképpen azt használnám. Utálom a műbőrt.
6/6 A kérdező kommentje:
Húú!! Köszi!
Én sem szeretem a műbőrt, csak jobb híján tenné meg!:)
2012. márc. 15. 19:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!