Vans, DC vagy Converse cipő?
Figyelt kérdés
Szeretnék új cipőt venni. Szerintetek milyen márkájú legyen?:)(Ha tudtok mást ajánlhattok,köszi)2012. márc. 15. 14:13
1/8 anonim válasza:
Ha már mindenképpen ilyeneket akarsz akkor supra
2/8 anonim válasza:
nem tök 8 hogy milyen márkájú? Deichmannba vannak király cipők 6ezerért.
és jobban is néz ki mint ey unalmas DC vagy supra
3/8 anonim válasza:
Én a Vans-t ,és a Converse-t kedvelem,bár még nem volt DC-m.
Amúgy Etnies-ben nem gondolkodtál?Szép modellei vannak annak is!
Nem írtál nemet,de ha lány vagy,akkor ajánlom a H&M-et,vannak ilyen aranyos,fűzős tornacipő szerű kis cukiságai 3000 forintért.
remélem tudtam segíteni!:D L14
4/8 anonim válasza:
... Erre csak annyit mondok,hogy egyik rondább és gyakoribb mint a másik. Én inkább conversét vennék de beérem a kínai tornacipővel is ami ugyan úgy néz ki,nincs rajta csillag és tizedannyiba kerül :D
6/8 anonim válasza:
Converse. Én a Legends-be vettem múltkor 50%-os akcióval 2 párat.
Nike és Adidas cipők közt is vannak szépek.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:) Igazából legszívesebben most Vanst vennék mivel már van 3pár Conversem de lehet a negyedik is meglesz..még gondolkozom,köszönöm mindenkinek:)
2012. márc. 15. 20:50
8/8 anonim válasza:
Énnekem nagy álmom egy Converse,szóval én azt vennék :) de ha már van 3pár converse-ed akkor talán DC,de mégmindig Converse! :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!