Magenta, Mayo Chix, La Pierre, Amnesia. Mi a véleményetek ezekről a márkákról?
Nagy Zara- fan voltam, de mostanság ha ruhavásárlásról van szó inkább ezeket a márkákat keresem és veszem. Nem feltétlen drágább mint a Zara, de valahogy mégis színesebb, csajosabb.... Ti mit gondoltok?
Én mondjuk szeretem a lezserebb darabokat, vállat kivillantóakat, tudom, ez nem mindenkinek a kedvence.
Csak pár kép, pl. ilyenekre gondoltam, ezeket a tavaszi kollekciókból vettem, katalógusképek persze :)
(a pinkes ruha Sugarbird, de ez egyedi, mert nem vagyok oda értük, ebbe beleszerettem)
Hát nem az, amit a mai lányokon meg srácokon látsz. Az öltözködés az '40-es évekig volt emberi, azóta egyre ocsmányabb.
17/f
Nekem van pár mayo chix ruhám pl 1-2 felső, meg egy télikabát. nekem nagyon jó a tapasztalatom ezzel a márkával, pláne hogy ki lehet fogni olcsóbb darabokat is pl a westend aluljárószintjén (mayo chix outlet) negyedáron(!!!)
magenta is szép ruhákat gyárt, csak szerintem nagyon drága.
Ami még talán megfizethető és trendi az a blue nature. szintén a westendben kapható egy csomó butikban és ez is 100% magyar márka és ami a legfontosabb jó minőségű!!
ezek a márkák egyébként főleg tavasz-nyárra dobnak piacra nagyon divatos színes és vidám cuccokat, sokkal szebbeket mint az úgynevezett tömegmárkák (Zara, Bershka)..
ezek legalább egyediek és made in Hungary :)
a zara az közel sem tömegmárka.-.-
a mayo és az amnesia kaka, a la pierre meg a magenta pedig elmegy. én a zarát és az orsayt szeretem.
Magenta, Mayo Chix, La Pierre, Amnesia.Nekem mindegyik márka megtalálható a szekrényben.Némelyik több éves,semmi bajuk.
Még nem csalódtam.Nagyon jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!