Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Magenta, Mayo Chix, La Pierre,...

Magenta, Mayo Chix, La Pierre, Amnesia. Mi a véleményetek ezekről a márkákról?

Figyelt kérdés

Nagy Zara- fan voltam, de mostanság ha ruhavásárlásról van szó inkább ezeket a márkákat keresem és veszem. Nem feltétlen drágább mint a Zara, de valahogy mégis színesebb, csajosabb.... Ti mit gondoltok?

Én mondjuk szeretem a lezserebb darabokat, vállat kivillantóakat, tudom, ez nem mindenkinek a kedvence.

Csak pár kép, pl. ilyenekre gondoltam, ezeket a tavaszi kollekciókból vettem, katalógusképek persze :)

(a pinkes ruha Sugarbird, de ez egyedi, mert nem vagyok oda értük, ebbe beleszerettem)

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. márc. 15. 11:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én szoktam a Mayo-ban vásárolni, de őszintén szólva mindig megbánom. Tényleg hihetetlenül szép és csajos, de ócska minőségű. Egyszer vettem egy hosszú felsőt, és egyszeri felvétel után kibolyhosodott az egész.:/ De már többször jártam így. Vagy el kezd bomlani a varrás. Ettől függetlenül mindig elcsábulok, ha látok egy szép darabot.:)
2012. márc. 15. 12:15
 2/12 anonim ***** válasza:
91%
Nekem nem igazán jön be ez a stílus, és ezeket a boltokat is mindig nagy ívben elkerülöm. Ráadásul szerintem pl a Mayo Chix hihetetlenül drága, a minőségéhez képest. Egyszer vettünk ott egy farmer 13000-ért a barátnőmnek és eszméletlenül hamar szétment...
2012. márc. 15. 12:36
 3/12 A kérdező kommentje:
Farmert az nem veszek ott én sem. Merev, agyondíszített farmerek vannak, nem a legjobb szabással.
2012. márc. 15. 12:43
 4/12 anonim ***** válasza:
60%
Csak tömeglányok hordanak ilyen cuccokat. Ízléstelenek.
2012. márc. 17. 10:13
 5/12 A kérdező kommentje:
Akkor milyen a jó ízlés?
2012. márc. 17. 13:33
 6/12 anonim ***** válasza:
37%

Hát nem az, amit a mai lányokon meg srácokon látsz. Az öltözködés az '40-es évekig volt emberi, azóta egyre ocsmányabb.

17/f

2012. márc. 17. 13:38
 7/12 anonim válasza:
100%

Nekem van pár mayo chix ruhám pl 1-2 felső, meg egy télikabát. nekem nagyon jó a tapasztalatom ezzel a márkával, pláne hogy ki lehet fogni olcsóbb darabokat is pl a westend aluljárószintjén (mayo chix outlet) negyedáron(!!!)

magenta is szép ruhákat gyárt, csak szerintem nagyon drága.

Ami még talán megfizethető és trendi az a blue nature. szintén a westendben kapható egy csomó butikban és ez is 100% magyar márka és ami a legfontosabb jó minőségű!!

ezek a márkák egyébként főleg tavasz-nyárra dobnak piacra nagyon divatos színes és vidám cuccokat, sokkal szebbeket mint az úgynevezett tömegmárkák (Zara, Bershka)..

ezek legalább egyediek és made in Hungary :)

2012. márc. 27. 11:16
 8/12 anonim ***** válasza:
64%

a zara az közel sem tömegmárka.-.-

a mayo és az amnesia kaka, a la pierre meg a magenta pedig elmegy. én a zarát és az orsayt szeretem.

2012. márc. 30. 20:19
 9/12 anonim ***** válasza:
É mindegyiket szeretem és még: Bershka, Stradivarius,My77, Orsay.
2012. ápr. 7. 15:12
 10/12 anonim ***** válasza:

Magenta, Mayo Chix, La Pierre, Amnesia.Nekem mindegyik márka megtalálható a szekrényben.Némelyik több éves,semmi bajuk.

Még nem csalódtam.Nagyon jók.

2012. jún. 2. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!