Mi az ami a pár évvel idősebb fiúknak bejön?
Szeptemberben megyek gimibe. Szeretnék jó benyomást kelteni, és szeretném ha felfigyelnének rám a fiúk. Mit tegyek, hogy öltözködjek, sminkeljek, csináljam a hajam?
15/l
Keress egy normális 15 éves srácot. Itt vagyok én! :D
Amúgy sok csaj ismerősömnek ment így tönkre kapcsolata. Összejött egy idősebb sráccal kezdett, a srác dugni akart de a csaj nem, emiatt szétmentek. Mit von le ebből a csaj? Minden srác csak azt akarja..
Ha bele gondolsz.....a csaj egy komoly kapcsolatraa vágyott. Azt hitte megtalálta, de persze a srác csak AZT akarta. Te mit vonnál le ebből?!
Amúgy a csaj utána emlékezni fog arra, hogy milyen volt vele a pasi az elején, és ha mégegyszer ugyanazt fogja érezni (akkor is, ha a fiú tényleg nem azt akarja) lehetséges, hogy ő fog kihátrálni. Az első tapasztalat nagyon fontos...... ;)
Légyszi válaszoljatok erre is! :$
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__27643..
"De persze ha megismered, akkor tudni fogod hogy tényleg szeret."
Vagy nem. :D Sok srác van aki csak dugni akar, sok srác van aki nem. De szerintem ez lányoknál is így van, csak ott talán más az arány.. Speciel én mondjuk 16 évesen már simán belemennék a dolgokba, de ha a lány azt mondaná nem akkor tiszteletben tartanám.
(Előző és előző előtti voltam. :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!