Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi az ami a pár évvel idősebb...

Mi az ami a pár évvel idősebb fiúknak bejön?

Figyelt kérdés

Szeptemberben megyek gimibe. Szeretnék jó benyomást kelteni, és szeretném ha felfigyelnének rám a fiúk. Mit tegyek, hogy öltözködjek, sminkeljek, csináljam a hajam?

15/l

2012. márc. 14. 19:13
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Hát nem akarok konkrétan velük kezdeni, de én még ezt nem szeretném, szóval akkor úgysem lenne semmi. Bár tényleg ez a korosztály a legrosszabb :( 16-17-18 :/ Dehát mit csináljak.......ötlet? :)
2012. márc. 16. 17:40
 12/24 anonim ***** válasza:

Keress egy normális 15 éves srácot. Itt vagyok én! :D

Amúgy sok csaj ismerősömnek ment így tönkre kapcsolata. Összejött egy idősebb sráccal kezdett, a srác dugni akart de a csaj nem, emiatt szétmentek. Mit von le ebből a csaj? Minden srác csak azt akarja..

2012. márc. 16. 19:34
 13/24 A kérdező kommentje:

Ha bele gondolsz.....a csaj egy komoly kapcsolatraa vágyott. Azt hitte megtalálta, de persze a srác csak AZT akarta. Te mit vonnál le ebből?!

Amúgy a csaj utána emlékezni fog arra, hogy milyen volt vele a pasi az elején, és ha mégegyszer ugyanazt fogja érezni (akkor is, ha a fiú tényleg nem azt akarja) lehetséges, hogy ő fog kihátrálni. Az első tapasztalat nagyon fontos...... ;)

2012. márc. 16. 22:40
 14/24 A kérdező kommentje:
2012. márc. 16. 22:42
 15/24 anonim ***** válasza:
Nem azt vonnám le belőle, hogy minden srác csak dugni akar.. Ennyi erővel ha randizok egy csajjal aki hülye, akkor az összes csaj hülye?
2012. márc. 16. 22:45
 16/24 A kérdező kommentje:
Hát jó nem úgy, de azért csak megjegyezdnéd miket mondott/csinált. De persze ha megismered, akkor tudni fogod hogy tényleg szeret. legalább is én így gondolom! :$
2012. márc. 16. 22:46
 17/24 anonim ***** válasza:

"De persze ha megismered, akkor tudni fogod hogy tényleg szeret."

Vagy nem. :D Sok srác van aki csak dugni akar, sok srác van aki nem. De szerintem ez lányoknál is így van, csak ott talán más az arány.. Speciel én mondjuk 16 évesen már simán belemennék a dolgokba, de ha a lány azt mondaná nem akkor tiszteletben tartanám.

(Előző és előző előtti voltam. :D)

2012. márc. 16. 22:49
 18/24 A kérdező kommentje:
Nemtom' te hány éves vagy, de te 1 vagy a sokból. Az hogy tiszteletben tartanád egy dolog, de kevesen vannak ezzel így. :/
2012. márc. 16. 22:51
 19/24 anonim ***** válasza:
15. Én sem azt mondom azért akarok barátnőt hogy jól megdugjam, de ha már van akkor miért ne? Ez is hozzátartozik.. Ha Ő is belemegy, mindketten vigyázunk, tisztában vagyunk a dolgokkal akkor mehet a dolog. Ha azt mondja neki korai, akkor betartom.
2012. márc. 16. 22:53
 20/24 A kérdező kommentje:
N avégre egy normális vélemény. ;) Hát én téged is értelek, de azért 15-évesen még nem biztos, hogy jó ötlet. Aúgy meg ha tényleg szeretném az illetőt, lehet, hogy belemennék. ;)
2012. márc. 16. 22:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!