Mitől lesznek a ruhák olyan jó illatúak?
szia! szerintem ez nagyon sok mindentol fugg, nemcsak az oblitotol, de az elsonek igazat adok, a Coccolino tényleg jo. Ugy gondolom, fugg akàr a mosoportol is, sot, megkockàztatom, a mosogéptol.
Ilyenen én is gondolkodtam màr nagyon sokszor,hogy màsoknak mi a jo fenétol ennyire kellemes illatuak a ruhài, igy kiprobàltam, mi van, ha mosogéllel mosok, és nem porral, aztàn pedig az oblitot az eloirtnàl kevesebb vizzel higitom fel ( azt azonban semmiféleképp ne csinàld, hogy a koncentràtumot ontod a gépbe, mert igen ronda foltokat tud a ruhàn hagyni), majd a ruhàkat nem szàritom be teljesen, hanem még egy nagyon picit "nyirkosan" vasalom..Nekem ezek bevàltak..Illetve, amit még teszek az ugy érdekében, nem tudom, otthon lehet e oblitot ilyen utàntolto csomagolàsban kapni ( mint a folyékony szappan, ezekrol a 250 millis tasakokrol beszélek), azokbol veszek tobbet, és a ruhàk kozé teszem..isteni!!!!
Én Silan - párti vagyok. Az aranyat(aroma therapy orchidea&rózsa)és a sárgát(sunny fresh) szeretem a legjobban, jól megmarad a ruhákban az illat. A Coccolino nekem nem jött be.
Lehet, hogy a mosószer is számít, ahogy már említették. (én gélt használok - Persilt vagy Arielt - és egy műanyag gömbszerűségben beleteszem a ruhák közé).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!