Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mitől lesznek a ruhák olyan...

Mitől lesznek a ruhák olyan jó illatúak?

Figyelt kérdés
sok emberen érezni, hogy a ruhája olyan nagyon illatos, de biztos, hogy nem parfüm, tutira a ruha. én arra gondoltam, hogy az öblítőtől lesz illatos. én silant használok, de annak nem túl intenzív az illata, az is hamar elmegy. melyik öblítő ad hosszantartó illatot tapasztalataitok szerint? előre is köszi
2009. jún. 11. 13:02
 1/7 anonim ***** válasza:
90%
Szilán, Lenor, Coccolino:) Hirtelen ezek ugrottak be:) Coccolinot használok az tartós:)
2009. jún. 11. 13:26
 2/7 anonim ***** válasza:
95%

szia! szerintem ez nagyon sok mindentol fugg, nemcsak az oblitotol, de az elsonek igazat adok, a Coccolino tényleg jo. Ugy gondolom, fugg akàr a mosoportol is, sot, megkockàztatom, a mosogéptol.

Ilyenen én is gondolkodtam màr nagyon sokszor,hogy màsoknak mi a jo fenétol ennyire kellemes illatuak a ruhài, igy kiprobàltam, mi van, ha mosogéllel mosok, és nem porral, aztàn pedig az oblitot az eloirtnàl kevesebb vizzel higitom fel ( azt azonban semmiféleképp ne csinàld, hogy a koncentràtumot ontod a gépbe, mert igen ronda foltokat tud a ruhàn hagyni), majd a ruhàkat nem szàritom be teljesen, hanem még egy nagyon picit "nyirkosan" vasalom..Nekem ezek bevàltak..Illetve, amit még teszek az ugy érdekében, nem tudom, otthon lehet e oblitot ilyen utàntolto csomagolàsban kapni ( mint a folyékony szappan, ezekrol a 250 millis tasakokrol beszélek), azokbol veszek tobbet, és a ruhàk kozé teszem..isteni!!!!

2009. jún. 11. 14:44
 3/7 anonim ***** válasza:
94%
Én Lenort használok (sárga, esetleg kék) és nagyon jó illata van a ruháimnak. Ezt többen megjegyezték már, és kérdezték, hogy mivel öblítem a ruháimat. Sosem higítom, a ruhákon nem hagy foltot. Mosószerből csak a folyékony Arielt használom, a többinek nekem túl erős szaga is volt és nem mosott szépen.
2009. jún. 11. 15:16
 4/7 anonim ***** válasza:
90%
Nekem a Coccolinók közül csak a kék vált be. ezenkívül még tapasztalaim szerint a lila silánnak van nagyon intenzív illata.
2009. jún. 11. 16:17
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én otthon "készítem" az öblítőt: 1 rész ecet, 3 rész víz, néhány csepp illóolaj. Nagyon szépen tisztít, ecetszag sincs, az illatot bármikor változtathatom, ráadásul környezetbarát. :)
2009. jún. 11. 20:08
 6/7 anonim ***** válasza:
De jóóóó, utolsó válaszoló, ez remek ötlet, nagyon tetszik, és legalább tudni h. mi van benne:))) Grat az ötlethez:))))
2009. jún. 11. 20:39
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Én Silan - párti vagyok. Az aranyat(aroma therapy orchidea&rózsa)és a sárgát(sunny fresh) szeretem a legjobban, jól megmarad a ruhákban az illat. A Coccolino nekem nem jött be.

Lehet, hogy a mosószer is számít, ahogy már említették. (én gélt használok - Persilt vagy Arielt - és egy műanyag gömbszerűségben beleteszem a ruhák közé).

2009. jún. 12. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!