Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lila cicanaci egy fehér...

Lila cicanaci egy fehér rövidnacival nagyon gáz?

Figyelt kérdés
Nem venném fel a cicanacit,de szörös a lábam,most már nincs idö borotválni,de nem tudom mit vegyek fel. Ez az utolso nap a suliba.
2009. jún. 11. 07:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%
szerintem igen.
2009. jún. 11. 08:15
 2/11 anonim ***** válasza:
49%
Igazi SOS...
2009. jún. 11. 08:23
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a cicanadrág eleve összeegyeztethetetlen rövidnadrággal. Azt csak szoknyákhoz meg hosszú felsőkhöz szoktam felvenni... És szerintem inkább borotválj. Ja, most látom, hogy gondolom már döntöttél. Na mi lett végül?
2009. jún. 11. 09:13
 4/11 anonim ***** válasza:
87%
Biztos elmentél már,de szerintem nem gáz,ha feszes az a rövid nadrág.De csak akkor ha lila a felsőd vagy van rajta lila,illetve ha van lila kiegészitőd(nyaklánc,cipő,táska,őv)és más színt ne keverj bele mert marha vicces lennél pl +egy rózsaszin felővel:)
2009. jún. 11. 09:19
 5/11 A kérdező kommentje:
Nem vettem fel. :) Inkább szoknyát vettem a cicanacihoz. :)
2009. jún. 11. 12:24
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
j akkor most engem lelehet pontozni.......NEKEM NAON BEJÖN+sztem vegyél hozzá fel fehér fölsőt és lila kiegészítőket meg egy lila övet ha van!!!!!!
2009. jún. 11. 20:30
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
A fehér meg a lila az jól nézz ki eggyütt én bizti felvettem volna :D
2009. jún. 11. 22:55
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Aztán megfejelik a Fradi fanok XD

Én utálom a rövidnaci -cicanaci párosítást,amúgy nemtudom,lehet csak nekem tűnt fel,hogy vidéken hordják így,vagyis amikor bejött akkor pesten senki de vidéken mindneki csak és kizárólag röviddel,sztem am irtó idétlen mert feszül a rövidnaci...szóval az legyen bővebb:DNo de ne én mondjam meg:)

2009. jún. 12. 09:37
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Én lány vagyok és Fradi meccsekre szoktam járni (L szektor),de a lila-fehér jól néz ki eggyütt mondjuk egyetlen egy lila felsőm van azt is csak akkor hordom ha olyan a kedvem vagy a ruhámhoz az megy :D
2009. jún. 12. 10:25
 10/11 anonim ***** válasza:

Cicanadrág+rövidgatya-->borzasztóan izléstelen!

cicagatyót csak szoknyához vagy hosszú(fenék alá érő!) gatyához vennék fel

2009. jún. 13. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!