Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A lányok miért olyan nadrádot...

A lányok miért olyan nadrádot vesznek fel amiben kilátszik a bugyijuk, és miért olyan toppot, pólót vesznek fel amiben meg kilátszik az egész derekuk, csípőjük?

Figyelt kérdés
Bezzeg amikor mennek a pasi előtt az utcán ezek a lányok, és a pasik utánuk, akkor ezen lányok mindegyike hirtelen szemérmes módon máris húzza fel a nadrágját a bugyijára, hogy ne látszádjon, meg húzzák le a pólójukat a derekukra. Ezt már sok százszor megfigyeltem. Bármilyen pasi is ment mögöttük rögtön szemérmesnek tűntek, takarták amilyük van. Csak egyet nem értek, ha ennyire takarják akkor miért vesznek fel ilyen göncöket? Csak én nem értem ezt a fajta női logikát vagy tényleg zűrös a lányok gondolkodása (férfi szemmel nézve)?
2012. márc. 13. 15:43
 1/6 Inkog Nito válasza:
Azt hiszik ez így menő,kb ennyi.
2012. márc. 13. 15:46
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha jó pasi nézi miért akarná takargatni?
2012. márc. 13. 15:53
 3/6 anonim válasza:
Be vannak fosva attól, hogy valaki meg akarja erőszakolni, de azért várná, hogy esetleg egy normális pasinak felkelti az érdeklődését. Aki nem mögélopózik, hanem kapásból odamegy és elkezd vele dumálni, arra vár. A többitől, akik meg furcsán viselkednek körülötte, attól elhúzódik.
2012. márc. 13. 16:00
 4/6 A kérdező kommentje:
Én egész helyes vagyok, de előlem is takargatják. Vad idegen pasi előtt nem hiszem, hogy kitennék a bugyijukat.
2012. márc. 13. 16:13
 5/6 anonim válasza:
én sem igazán értem, miért jó kitenni mindent.. én sosem úgy keltem fel egy férfi figyelmét hogy úgy nézek ki mint egy ribi. Kisugárzás, személyes vonzerőőm az a mi vonza a férfiakat :) 20/L
2012. márc. 13. 16:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Mert magamutogató ribancok.
2012. márc. 13. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!