. Minden szőke menekül a sárga hajtól én meg azt szeretnék, de nem fogja be semmi olyanszínre, inkább natúr színű lesz. Mivel fessem be, amitől sárga hatású lenne?
Figyelt kérdés
2012. márc. 13. 11:00
1/2 anonim válasza:
csibe akarsz lenni ?:))
Hát azok menekülnek köztük énis régen, akinek sötét az alaphajszíne! Ha neked alapból szőke hajad van nem fogsz besárgulni! Nekem már azért nincs sárgulásra hajlamos hajam mert hamvasszőke vagyok és az ha kopik inkább olyan sötétszőkés de nem sárga..
Akkor sárgultam mindig amikor platinaszőkével festettem,te melyik táborba tartozol platina vagy hamvas?
Vaaagy.. befested barnásra a hajad majd utána szőkével..akkoris besárgulsz! De ilyet tényleg nem hallottam még hogy valaki erre utazik :))
2/2 anonim válasza:
Én is a platinaszőkét javasolnám, bár annó amikor szőke voltam, én is menekültem a sárga színtől, tehát számomra is elég furcsa ötlet ez :))
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!