Szerintetek ez a converse eredeti?
2012. márc. 12. 16:56
11/17 A kérdező kommentje:
Amiket linkeltél tuti nem eredetiek. Felmesz Kínai Conversere es ugyan azok a meretek vannak csak 40esig ami vateran is illetve boritokep is onnan van :)
2012. márc. 12. 21:36
12/17 anonim válasza:
Ha eredeti kell, akkor a converse-shop.hu-ról vedd. Ott tuti nem csesznek át, én mindig ott veszem.
13/17 anonim válasza:
Onnan tudom, hogy én már rendeltem.
És ha tényleg átvernének ezek az eladók, akkor nyilván nem lenne ennyi pozitív értékelésük.
14/17 anonim válasza:
Azért vannak pozitív értékelései, mert akik itt vásárolnak még soha nem láttak eredetit. Elég pofátlan dolog kiírni, hogy eredeti, miközben biztos, hogy nem az. Szerintem az előállítási költsége is több egy igazinak.
Plussz lefogadom, hogy az ebay-ről veszi még ennél is olcsóbban és itt tobábbadja.
15/17 anonim válasza:
The Clown, lehet, hogy nagyrészt igazad van, ezt nem tagadom. Nekem 2 Converse cipőm van, az egyiket Vaterán vettem 5 ezerért postával, a másikat Legends üzletben 7500-ért akciósan, és teljesen egyformák, az utolsó mm-ig átvizsgáltam őket. Akkor ezek szerint a Legendses sem eredeti?
16/17 anonim válasza:
A hamisítvány is lehet minőségi. Bár az anyagminőségben, meg a megmunkálásban szerintem biztos, hogy vannak különbségek. Mindegy én a Vaterán biztos, hogy nem vennék. Mert eddig az összes biztos forrásból beszerzett Converse cipőm sérthetetlennek bizonyult.
17/17 A kérdező kommentje:
Koszi h ennyien írtatok :) Mindegy elég szép meg irta elado is h szepen kivan dolgozva, meg 1honapos teljeskoru garanciat is ad rá szoval veszek egy fehéret van még :DD
2012. márc. 13. 14:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!