Converse cipők?! Mi a különbség?
Figyelt kérdés
Valaki megtudná nekem mondani, hogy mi értelme megvenni a Converse cipőt 16 ezerért, amikor a vaterán ugyanazt árulják 4-5 ezer Ft-ért. Mindkét eladó ugyanazt a "kínai" tornacipőt adja el. Vagy tényleg van valami különbség? És ha igen akkor mi? Arról nem is beszélve, hogy 3-4 hónap után mindkettő úgy néz ki, mint egy rongy.2012. márc. 11. 20:02
11/15 anonim válasza:
Most már ami nem kínai az már szinte nem is létezik :DD
12/15 William Costigan válasza:
az első válaszolónak üzenném, hogy jó nagy balf-sz aki 2 hónap alatt tönkre tud vágni egy converse-t. nekem a 2. conversem 2 évig bírta, és léptem bele pocsolyába, hóba, sárba. és nem ugyanaz mint a kínai, és nem ugyanaz mint amit a vaterán árulnak. a converse az converse. kényelmes, jobb anyagból van, és tovább is bírja. szemléltetésképp; konditerembe használni, direkt vettem egy kínai tornacipőt , meddig bírta? 1 hónapig, és levált a talpa.
13/15 anonim válasza:
Alapvető különbség a cipő talpa.az anyaga...és amiért én szívesebben hordom a conversemet,annak egyszerű az oka.méghozzá az,hogy:gerincferdülésem van,ami miatt még inkább kímélem magam a kínai vackoktól,és a conversem tartja a lábam(vastagtalpú),és egyértelműen kényelmesebb hordani,mint a kínai tornacipőm,aminek nimcs egy cm-es a talpa...a másik ok:a márkás cuccok egyértelműen kényelmesebbek,jobbak,tartósabbak,és nem utolsó sorban,szebbek,mint a vacak pár ezres cipők.elég indok?!(ja,és az én conversem vietnámi gyártású,és nem kínai.)
14/15 anonim válasza:
Nekem is van az enyém bírja és mi is neten vettük érdekes másfél éve meg van és még mindig jó de tisztítani is kell.Am szerintem azért veszik boltba váltogatják kb hónaponként és költenek el egy csomó pénzt cipőre mert a sztárok is ezt csinálják pl:Selena,Justin,Miley.
15/15 anonim válasza:
Az utánzat kínai Conversek hamarabb szétmennek meg stb.. de az eredeti Convers Amit márkaboltból veszel 17-25-ért azok nem fognak egyhamar tönkre menni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!