Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Most mit csinaljak ezzel a...

Most mit csinaljak ezzel a maxiruhaval?

Figyelt kérdés

Aaaaaaaaah, nagyon mérges vagyok magamra, ma kinéztem a varos heti piacara, ahol vettem egy lenyugozoen szép maxiruhat, ilyen mellrésznél pliszirozott ( vagy micsoda), élénk szinu, szép, de egy baj van vele, amit mar csak otthon lattam: ezt valoszinuleg az atlagos magassaguakra méretezték, ugyanis nem ér le a foldig, van egy kb 3-4 centi a ruha és a labfejem kozott.

Ti igy hordanatok, vagy ez igy irto ciki? mert, ha jol tudom, a maxiruhanak " sepernie " kellene a foldet...

2009. jún. 10. 16:47
 1/1 anonim ***** válasza:
89%

Jajj...a 3-4 centi sztem semmi...az én maxiruháim sem seprik a földet...az undorító:S pár használat után már tiszta rongy lesz az alja...szted az szexis??? sztem egyátalán nem!!!!HÚZD CSAK FEL NYUGODTAN!!!

mert kapsz:D:P<---csak vicc ám:D

puszi,rem.segítettem!!!

2009. jún. 10. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!