Szerintetek milyen? (főleg rockerek)
Vettem egy csőnadrágot(vagy mi a szösz, na mind1 tapad) magamnak, gondoltam megnézem milyen, van egy 14 soros fekete acélbetétesem és hát kicsit untam, hogy nem mutathatom meg az egyszerű embereknek, mivel nem akarok úgy kinézni mint egy önjelölt katona ezért inkább talán ez így jobb lesz.Sajnos a nadrág nem fekete hanem sötétkék fehér átmenettel, egész érdekesen néz ki, de örültem, hogy egyáltalán találtam.
Tehát napi viselet:Fekete dzseki(hátán mintával), sötétkék/fehér csőnadrág, fekete bakancs, na meg a számomra elengedhetetlen fekete bőr ujjatlan kesztyű.
Na még annyit hozzáennék, hogy:18/F és nem vennék fel ilyen nadrágot cipőhöz, szerintem így 14 soros bakanccsal nagyon jól néz ki.
Itt egy kép:
Ilyen a nadrág, bár lehet jobban sikerült volna a dolog ha belebújok és úgy fényképezem :)
szerintem ez így jó :P 19/L
amúgy hol találtál bőr ujjatlan kesztyűt, mert már régóta keresek és szinte sehol sem találok XD
Na gyorsan felkaptam magamra valahogy így néz ki:
Lehet, hogy a nadrág szárából elvágok egy kicsit mert túl hosszúnak érződik és akkor talán nem lesz ennyire gyűrött sem.
17.37-es vagyok
Na, jóóóóó szerintem, tényleg marha jól néz ki.
Bakancsod milyen fajta? Mert tetszik a formája, bár én most 20 sorost szeretnék :)
Köszi! :)
Undercover márkájú a bakancsom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!