Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Segítség! Magassarkú!?!

Segítség! Magassarkú!?!

Figyelt kérdés

Nagyon megijedtem mikor rátaláltam erre az oldalra:

[link]

Tényleg ilyenné válhat a lábam a folytonos magassarkú viselése után?

6-8 centis,kényelmes,méretre pont jó cipőkben is?

2012. márc. 9. 20:56
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát kalapácsujj könnyen kialakulhat.

De figyelj, ez most olyan, hogy nővérem nagyon sokat van magassarkúban és még is szép egézséges a lába (legalábbis még nem voltak vele gondok).

Én meg nagyon ritkán hordok magassarkút, de van egy két gond a lábammal.

Szóval szerintem ez emberfüggő.. Én mondjuk vigyáznék a helyedben vele. Mindennap magassarkút hordasz?

2012. márc. 9. 21:01
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen, ha évekig rendszeresen magassarkút hordasz és hajlamos vagy a bütyök kialakulására, akkor simán ilyen lehet.
2012. márc. 9. 21:03
 3/5 anonim ***** válasza:

Ami kényelmes a lábnak, az a 3-4 cetni sarok. Sajnos igen.

De ez nem azt jelenti, hogy nem lehet magassarkúban járni, de legyenek lapos cipőid is.

2012. márc. 9. 21:05
 4/5 anonim ***** válasza:

A legtöbbnek ahogy néztem ez a cipő okozta a problémát: [link] szép szép, de szépen egymás mellett nem férnek el benne a lábujjak, és ha ezt mindennap hordja, márpedig a sztárokat marha ritkán látni lapos cipőben..... akkor igenis eldeformálódnak az ujjai...

Igazából bármelyik testrészeddel így alakulna ki ha pihentetés nélkül egy torzító formába rakod.

Példa erre a régi idők amikor egyesek mindennap durván szorosra húzatták a fűzőjüket:

[link]

Vagy épp azok akik hagyományként raknak gyűrűket a nyakukra ezzel nyújtva azt...

Ergo attól hogy egy héten 2x van rajtad magassarkú de akkor se a nap 24órájában :D nem valószínű, hogy van mitől félnivalód :D

2012. márc. 10. 00:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Természetesen ez is benne van a pakliban. Ezért se hordok magassarkút, na meg egyébként se jönnek be nekem.
2012. márc. 10. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!