Segítség! Magassarkú!?!
Nagyon megijedtem mikor rátaláltam erre az oldalra:
Tényleg ilyenné válhat a lábam a folytonos magassarkú viselése után?
6-8 centis,kényelmes,méretre pont jó cipőkben is?
Hát kalapácsujj könnyen kialakulhat.
De figyelj, ez most olyan, hogy nővérem nagyon sokat van magassarkúban és még is szép egézséges a lába (legalábbis még nem voltak vele gondok).
Én meg nagyon ritkán hordok magassarkút, de van egy két gond a lábammal.
Szóval szerintem ez emberfüggő.. Én mondjuk vigyáznék a helyedben vele. Mindennap magassarkút hordasz?
Ami kényelmes a lábnak, az a 3-4 cetni sarok. Sajnos igen.
De ez nem azt jelenti, hogy nem lehet magassarkúban járni, de legyenek lapos cipőid is.
A legtöbbnek ahogy néztem ez a cipő okozta a problémát: [link] szép szép, de szépen egymás mellett nem férnek el benne a lábujjak, és ha ezt mindennap hordja, márpedig a sztárokat marha ritkán látni lapos cipőben..... akkor igenis eldeformálódnak az ujjai...
Igazából bármelyik testrészeddel így alakulna ki ha pihentetés nélkül egy torzító formába rakod.
Példa erre a régi idők amikor egyesek mindennap durván szorosra húzatták a fűzőjüket:
Vagy épp azok akik hagyományként raknak gyűrűket a nyakukra ezzel nyújtva azt...
Ergo attól hogy egy héten 2x van rajtad magassarkú de akkor se a nap 24órájában :D nem valószínű, hogy van mitől félnivalód :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!