Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk! Nektek mi jön be hogyha...

Fiúk! Nektek mi jön be hogyha egy lány hogy öltözik?

Figyelt kérdés
Nem a stílusra gondolok hanem a konkrét ruhatárára. Tehát én márkás cuccokat hordok,de a fiúknak inkább az tetszik,minél színesebb,márkásabb vagy inkább visszafogottabb,csinosabb gondolok itt krémszínű,világosbarna,de akár sötétkék.Én mindegyik 'csoportból' hordok,és nem tudom eldönteni...
2012. márc. 8. 20:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
52%
magassarkú, miniszoknya, fűző, bőr cuccok
2012. márc. 9. 12:31
 12/17 anonim ***** válasza:
68%
Legyen nőies, de hétköznapiasan, azaz: cicanaci, csőnadrág, toppok, denevérujjú felsők..
2012. márc. 9. 14:02
 13/17 A kérdező kommentje:
hát én nem papagájosan öltözöm,mostanában inkább rátértem a visszafogott stílusra...a márkákról meg nem tehetek,nem minden cuccom az de a legtöbb igen...2 lánytesóm van még ők is szintén márkás cuccokat kapnak...:) és köszi a válaszokat :D
2012. márc. 9. 15:14
 14/17 anonim ***** válasza:

te amúgy miért kérkedsz azzal, hogy márkás a cuccod? szerinted érdekel valakit? vagy rádnéznek, és HÚÚ ez tally weijl... senki nem tudja, hogy márkás csak te.... és erre vered a nyálad?

ja,és megjegyzem, márkás ruhákból is vannak rohadt ocsmányak.

21F

2012. márc. 9. 17:24
 15/17 A kérdező kommentje:
bunkó megjegyzésektől kímélj kérlek szépen. :)) 21 éves fejjel nem hiszem hogy nem vagy annyira intelligens hogy felfogd,tanácsokért írtam a kérdést nem pedig beszólásokért... :D
2012. márc. 9. 19:40
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Én férfiként igyekszem adni az öltözködésemre , márkás cuccokat hordok(levi's,mustang,gas,diesel,devergo,wrangler,converse) de érdekes , hogy egy lányon ezt egyáltalán nem nézem , nem ez érdekel , hanem az összhatás és a stílus , na meg maga a lány :P Lehet a csajok többségét , rajtam se érdekli hogy mi van , de én akkor is ezekben érzem jól magam , és ez egyfajta önbizalmat ad. Egyébként számomra az számít , hogy minél csinosabb , nőiesebb , aranyosabb legyen. Aztán , hogy ezeket márkás cuccokkal éri el vagy mással , az nem igazán számít. Egyébként ha hiszed , ha nem én a férfitársaimon jobban megnézem a márkát , mint egy nőn , talán ez is egyfajta rivalizálás :D
2012. júl. 22. 11:24
 17/17 anonim ***** válasza:
Ja és 19/F
2012. júl. 22. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!