Gáz még ilyenkor a kötött felső és a csizma?
Figyelt kérdés
2012. márc. 7. 19:18
1/7 anonim válasza:
hideg van még.. meg sok emberen van még csizma meg télikabát, és? mér lenne gáz?
2/7 anonim válasza:
dehogy, itt Debrecenben nagyon hideg volt ma..mindenki télikabátban-csizmában volt
3/7 A kérdező kommentje:
csak azért mert 16/L/Bp körüli lányokon ilyen nincs. mindenki már vékony naci;kabát; cipő van. :/ és hülyenek érzem magam. :/
2012. márc. 7. 19:24
4/7 anonim válasza:
ez a baj, a többieknek ment el az esze, mert látnak egy kis napot...
gratulálok te azon kevés lányok közé tartozol akinek van esze:D
5/7 anonim válasza:
Dehogy gáz. Az én gimimben is már mindenki bőrzsekibe jár meg tornacipőbe, én még csizma télikabát reggel is -3fokban indultam el..
6/7 anonim válasza:
Aztán, ha azt látod, hogy a többiek veszetten ugrálnak a kútba, te is ugrasz, mert trendi?? Bakker, tök hideg van, ki nem sz@rja le, hogy más miben flangál?
7/7 A kérdező kommentje:
húh akk. jó meg nyugottam :) köszönöm szépen a válaszokat :)
2012. márc. 7. 20:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!