Miért vall rossz ízlésre nyáron a fekete retikül?
Figyelt kérdés
A legtöbb oldalon,ahol irodai dolgozóknak adnak tanácsot ezt olvasom. Nekem mindig fekete kosztümben kell lennem,még nyáron is hosszú ujjú blúzban, akkor mégis hogy nézne ki hozzá az ajánlott bézs színű cipő és retikül? Ez szerintem nem is ízlés kérdése, hiszen ha ebben a ruhában kötelező dolgozni,akkor mégis hogy érvényesíthetném az ízlésem?2012. márc. 6. 10:13
11/13 anonim válasza:
Szerintem sem gáz a fekete retikül, bár ha tiszta feketében vagy, az tényleg gyászos. A lényeg, hogy érezd jól magad a bőrödben!
12/13 A kérdező kommentje:
Nem írtam soha,hogy tiszta feketében járok, hanem azt,hogy fekete kosztümben,de mindenki úgy vette,hogy minden fekete. A blúzom fehér, ez az előírás. Utolsónak: azt sem írtam,hogy így érzem jól magam, de a bankban ez az előírás, tehát nem érvényesíthetem az ízlésem,csak azon akadtam ki,hogy stílustalannak tartják nyáron a fekete retikült, abba nem gondoltak bele,hogy ha valakinek ez a kötelező,akkor még nem jelenti azt,hogy ízlése sincs. Amúgy köszi a válaszokat.
2012. márc. 12. 17:56
13/13 anonim válasza:
Nem tudom, ki mondta, de szerintem nem gáz, úgyhogy nyugodj meg. És amúgyis ne üssék bele az orrukat, ha tudják hogy ez a kötelező!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!