Hol és mennyiért vehetnék ilyen táskát?
A Misso weblapján láttam a kollekciónál ezt a fotót, ezért gondolom, talán a táskát is ők árulják. Szerintetek csak a hivatalos Misso üzletekben van ilyen, vagy a márkát forgalmazó egyéb üzletekben is? Ugyanis ahol én élek, a közelben sincs Misso bolt. :( Illetve nagyon megköszönném, ha valaki tudna mondani egy megközelítő vagy pontos árat a táskára.
Próbáltam utána nézni, de nem sikerült..
Ha belföldön is forgalmazzák akkor a Westend, Mamut vagy Árkád üzleteket érdemes lenne végigjárni, ha ott nem találsz ilyet akkor nem valószínű, hogy ez beszerezhető kis hazánkban.
Egyébként ezt a képet honnan töltötted le? Biztosan ott lenne a márkája/forgalmazója is az oldalon, így pedig könnyebb lenne a dolgod a keresésben.
Az előző két kretén b@romarcúnak meg annyit, hogy nem véleményt kért róla a kérdező, hanem elérhetőséget a táskához..
Utolsó vagyok!
Elnézést egy kicsit figyelmetlen voltam, nem olvastam el a kérdés alatti szöveget. Misso üzletek Magyarországon itt találhatóak:
1. Jazz Collection - Mammut I.
1024 Budapest, Lövőház út 2-6.
2. Jazz Collection - Pólus Center
1152 Budapest, Szentmihályi út 131.
3. Jazz Collection - Westend
1062 Budapest, Váci út 1-3.
4. Moda Francesca - Lurdy Ház
1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.
5. Yaffo - Misso - Westend
1062 Budapest, Váci út 1-3.
Na még egy kis kiegészítő:
(+36) 1 238-7317
Ezen a telefonszámon tudsz érdeklődni a táska iránt. (Belföldii, budapesti szám, Westend)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!