Ti felvennétek?

Figyelt kérdés

173-175 cm magas vagyok, de imádom a magassarkú cipőket. Ma vettem egy 13cm-es sarkú platformot. Ti felvennétek? Vagy már túl magas lennék benne? (természetesen nem hétköznap, hanem valamilyen alkalommal)

17/L

2012. márc. 3. 23:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
52%
Én még 20 évesen is iszonyú komplexusos óvodásnak érezném magam egy hasonló, figyelemfelkeltő cipőben, de ez az én véleményem. Pedig én alacsony vagyok. Szerintem ilyen magassághoz nem passzol a platform, de ha te jól érzed magad benne és tetszik, hát urambocsá, vedd fel, ha már megvetted.
2012. márc. 3. 23:24
 2/13 anonim ***** válasza:

Bocs, de ha bizonytalan vagy, akkor miért költöttél rá? Így jut oda az ember, hogy tele a szekrénye, de "nincs egy rongya se amit felvehetne".

Ha felveszed, akkor előtte mindenképp tanulj meg benne járni, mert sok nő gondolja magát szexinek, de közben csámpázik a magassarkúban mint egy sánta teve, és inkább röhejes. Ha bizonyos alkalmakra felveszed, és tudsz benne szépen menni, nem vagy 120 kiló hanem vékony testalkatú, akkor nem gáz. De az, hogy tudsz benne járni, nem egyenlő azzal, hogy nem esel hasra, hanem szépen, kecsesen jársz (vetesd fel videóra úgy nézd vissza, ne tükörben nézd)

2012. márc. 3. 23:34
 3/13 anonim ***** válasza:
68%
Persze, vedd fel!! :)
2012. márc. 3. 23:36
 4/13 anonim ***** válasza:
53%
Én nem venném fel, pedig én "csak" 170 cm vagyok.
2012. márc. 3. 23:42
 5/13 anonim ***** válasza:
68%
Én viszont 177, és bátran hordok magassarkút. A lényeg, hogy hogy tudod viselni. Lehet idétlen egy alacsonyabb nő is benne, és lehet légies és harmonikus, és lélegzetelállító egy magas nő is! Tuti infó;)
2012. márc. 3. 23:46
 6/13 A kérdező kommentje:

Jó alakom van és szépen is tudok benne menni. Nem ez az első magassarkúm, csak ez a legmagasabb ;)

Azért vettem meg, mert 40000ft-ról volt leárazva 11 e-re és szerintem ez még a hülyének is megéri.

Arról pedig nem tehetek h ekkorának születtem. A zsiráf hozzászóló gondolom, egy kisebbségkomplexusos férfi, akinél az összes nő magasabb!

2012. márc. 3. 23:46
 7/13 A kérdező kommentje:
köszönöm az értelmes válaszokat! :)
2012. márc. 3. 23:47
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

"Azért vettem meg, mert 40000ft-ról volt leárazva 11 e-re és szerintem ez még a hülyének is megéri."

Akkor az sose volt 40ezer kislány...:)

És még a 11ezren is van haszon nekik bőven. Szerinted?:D

2012. márc. 3. 23:47
 9/13 A kérdező kommentje:
Akkor menj be egy Buffalo cipőboltba és nézd meg a dekoratívabb magassarkú cipők árát. Én már 60. ezres cipőt is láttam ott. Tény, hogy egy sima magassarkú is ennyibe kerül, de ez jobb minőségű, márkás és sokkal szebb is. Közlöm, hogy tényleg volt annyi. De ha csak harminc volt előtte, szerintem még akkor is megéri!
2012. márc. 3. 23:56
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

"A zsiráf hozzászóló gondolom, egy kisebbségkomplexusos férfi, akinél az összes nő magasabb!"

Közel sem :) De amúgy lehet nem bennem kellene a hibát keresni, amiért zsiráfnak születtél ;)

2012. márc. 4. 00:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!