Ez az osszeallitas milyen?
Foleg 16-20 eves lanyok valaszara volnek kivancsi, jomagam 20 eves volnek.
Cipo: [link]
Nadrag: [link]
Dzseki: [link]
Polo: [link]
a cipő az egyetlen normális dolog ami itt ki lett rakva. Fiú vagyok , és magamból kiindulva nem vennék fel ilyet, de te tedd ha nekwed tetszenek .
Itt az én összeállításom
cipő: [link]
Nadrág (otthonra): [link]
Dzseki inkább pulóver : [link]
polo: [link]
SAPKA az nagyon fontos tesó : [link]
ilyet akarok ,csak sajnos nincs pénzem rá:(
ilyen van : [link]
17/F
Szeva !
jól van látom nem vagy egy elveszett gyerek ! :):)
Ami tetszik azt hord . utolsó voltam . béke
szerintem nagyon jó összeállítás nekem nagyon tetszik:)
16L
A cipő lóg ki a sorból, ahogy azt már előttem is mondták. Szerintem egy letisztultabb (nyugodtan lehet mid vagy magasszárú) cipő tökéletes lenne.
Egy nem túl színes Vans:
Nike:
A lényeg, hogy egy letisztultabb cipőt keress, amiben inkább az összhang dominál. Sokkal kellemesebb ránézni bárkire is, úgy, hogy ott nem villan kis egy cipő a csicsáival - inkább kellemesen kiegészíti az összeállítást.
[link] <- ezen az oldalon ugyan csak képek vannak (nemtudom ismered-e a tumblr-t magát, nem kezdem el magyarázni mi is az) de van egy külön stílus irányzata amit követ, ha gondolod - mert tetszik - innen ki tudsz magadnak alakítani egy vonalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!