Mit csináljak hogy békénhagyanak?
Figyelt kérdés
van egy cipőm Adidas fekete és arany nekem nagyon tetszik de barátnőim azt mondják hogy fiús ez nekem roszul esik mit csináljak hogy békénhagyanak????2012. febr. 28. 19:01
1/6 anonim válasza:
Mondd meg nekik, hogy neked ilyen stílusod van és fogadják el. Ha igazi barátnők lennének nem piszkálnának ezzel állandóan. Am. nekem is van olyan cipőm ami unisex és iszonyat nem érdekel, hogy ki mit gondol. Kényelmes, bírja a strapát. Nyilván fontos hozzá a megfelelő öltözék, de én simán hordom suliba is ha épp olyan kedvem van.
22L
2/6 anonim válasza:
Na és? Ők mindig full sminkben meg magassarkúban nyomják, mert az csajos?
Nekem van "fiús" meg nőcis cipőm is, mikor milyen kedvem van, úgy öltözöm.
3/6 anonim válasza:
Irigykednek rád, hagyjad őket. Ha ezért nem lesznek a barátnőid, akkor csak saját magukat minősítik!
4/6 anonim válasza:
mond meg nekik, hogy neked tetszik, és amúgy is majd szólsz ha kérdezed a véleményüket, e3gyenlőre te is eltudod dönteni, hogy mi tetszik neked( mik a divatosak)! amúgy az arany az mióta fiús??!!
5/6 A kérdező kommentje:
hát ez az köszönöm a válaszokat :) csak az a baj hogy tényleg elég hályas vagyok 78 kg és inkább én sminkelem magam mint ők ők inkább sportosabbak én meg divatosabb csak nekem ez a 2. ilyen kosaras cipőm az előző am rózsaszín és fekete volt :/
2012. febr. 29. 15:32
6/6 anonim válasza:
Akkor meg főleg ne foglalkozz velük. Egy nő mindig azt hangsúlyozza ki magán, ami szerinte előnyös. Mivel neked nem vékony testalkatod van ezért inkább több időt töltesz az arcod hangsúlyozásával. Ne törődj azzal, hogy nekik mi tetszik. Hord azt, ami szerinted a legelőnyösebb számodra legyen az sportos vagy nőies fazon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!