Gáz ha egy csaj szemüveges?
Én 15 éves vagyok, szemüveges.többször szoktam kontaktlencsét viselni,de ha szemcsibe vagyok kellemtlenül érzem magam olyan visszahuzodo vagyok akkor.
vagy nem kellene?
A keretek közötti nagy választék miatt manapság már inkább divat, mint gáz, ha szemüvege van az embernek!
Mindenki talál magának valót!
Nekem nincs bajom a mostani szemüvegemmel, mert jól választottam.
Szia!
Én is szemüveges vagyok már 4.es korom óta:D
mostanában kontaktlencsét hordok, de szemüvegbe is ugyan úgy elmegyek bárhova.
csak egy olyan szemüveg kell ami jól áll:D és nincs vele gond.
sok olyan pasi van akinek bejön a szemüveg, okosabbnak látszol tőle:P
"okosabbnak látszol tőle"
Ez szerintem ma már egyáltalán nem igaz. Sőt. Nekem az esetek többségében nagyon ál-intellektüelnek tűnik.
dehogy gáz ! sööt..én nemvagyok szemüveges de irigylem az olyan lányokat akiknek még jolisáll a szemüveg:)
ha megfelelő keretet választasz biztos nekedisnagyon jolfog álni és válald nyugodtan mert szerintem jolnézki:) és hanincs pénzed megfelelő keretre..akkorsem mert ez azért van h segits a szemeden sokan azértnem hordanak szemüveget mert azthiszik h csunyák lenének töle ez butaság
nem gáz!
nekem is sajnos nagyon rossz a szemem, inkább kontaktlencsét hordok, 1 részt, azzal jobban látok, másrészt én is kissé frusztválva érzem magam a szemüveg miatt, holott a legdivatosabb keretet választom mindig, de mégis...lehet, h azért, mert, h tudom, h nagyon erős szemüveget hordok és ez mindig zavar, mert azt gondolom, h biztos azt nézik.. :S pedig amúgy nagyon jól áll..csak azért látszik rajta bizonyos szögből, h vakegér vagyok... :( :D
ha valami hozzád illő keretet választasz akkor dehogy égő
sőt...
szexi is tud lenni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!