Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Gáz ha egy csaj szemüveges?

Gáz ha egy csaj szemüveges?

Figyelt kérdés

Én 15 éves vagyok, szemüveges.többször szoktam kontaktlencsét viselni,de ha szemcsibe vagyok kellemtlenül érzem magam olyan visszahuzodo vagyok akkor.

vagy nem kellene?

2009. jún. 7. 13:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Nem gáz!! Bár én is a kontaktlencsére szavazok. Otthon viszont mindig szemüveget hordok.
2009. aug. 23. 13:06
 12/20 anonim ***** válasza:
95%
Nekem nem jön be, de sokaknak ez kifejezetten szexinek hat, tehát nem kell ilyesmi miatt aggodalmaskodnod.
2009. aug. 23. 14:08
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

A keretek közötti nagy választék miatt manapság már inkább divat, mint gáz, ha szemüvege van az embernek!

Mindenki talál magának valót!

Nekem nincs bajom a mostani szemüvegemmel, mert jól választottam.

2009. aug. 23. 14:41
 14/20 anonim válasza:
100%

Szia!

Én is szemüveges vagyok már 4.es korom óta:D

mostanában kontaktlencsét hordok, de szemüvegbe is ugyan úgy elmegyek bárhova.

csak egy olyan szemüveg kell ami jól áll:D és nincs vele gond.

sok olyan pasi van akinek bejön a szemüveg, okosabbnak látszol tőle:P

2009. aug. 23. 14:45
 15/20 anonim ***** válasza:
66%

"okosabbnak látszol tőle"

Ez szerintem ma már egyáltalán nem igaz. Sőt. Nekem az esetek többségében nagyon ál-intellektüelnek tűnik.

2009. aug. 23. 14:48
 16/20 anonim ***** válasza:
en kis korom ota vagytam a szemuvegre es aztan vettem eggyet , nagyon jol all nekem es sokkal jobban erzem magam benne, annyira trendi szemuvegek vannak , sok ember van ugy hogy nincs szuksege szemuvegre de megis hord XD
2009. aug. 23. 16:59
 17/20 anonim ***** válasza:

dehogy gáz ! sööt..én nemvagyok szemüveges de irigylem az olyan lányokat akiknek még jolisáll a szemüveg:)

ha megfelelő keretet választasz biztos nekedisnagyon jolfog álni és válald nyugodtan mert szerintem jolnézki:) és hanincs pénzed megfelelő keretre..akkorsem mert ez azért van h segits a szemeden sokan azértnem hordanak szemüveget mert azthiszik h csunyák lenének töle ez butaság

2009. aug. 23. 22:43
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

nem gáz!

nekem is sajnos nagyon rossz a szemem, inkább kontaktlencsét hordok, 1 részt, azzal jobban látok, másrészt én is kissé frusztválva érzem magam a szemüveg miatt, holott a legdivatosabb keretet választom mindig, de mégis...lehet, h azért, mert, h tudom, h nagyon erős szemüveget hordok és ez mindig zavar, mert azt gondolom, h biztos azt nézik.. :S pedig amúgy nagyon jól áll..csak azért látszik rajta bizonyos szögből, h vakegér vagyok... :( :D

2009. aug. 23. 22:54
 19/20 anonim válasza:
100%

ha valami hozzád illő keretet választasz akkor dehogy égő

sőt...

szexi is tud lenni :)

2009. aug. 24. 10:10
 20/20 anonim válasza:
helló! én is szemüveges vagyok 13 éves csaj...nem kell gáznak érezned nekem jól is áll mindig mondják...:)hát figyelj az gáz ha valaki ezt égőnek érzi..:D egy szemüveggel lehet hangsúlyozni a szemeidet és az egész arcodat én pl ezért is szeretem mert nincsenek vmi nagy boci szemeim:D és így szemüvegben jobban ki vannak emelve és minden fiú először a szememet dícséri..:D
2011. okt. 17. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!