Tényleg plázacicásan öltözködök és emos a hajam? :O
csizma (ilyen sarkú): [link]
sima fekete hosszúszárú s ilyen nagyon kicsi csatt van rajta
póló: [link]
pulóver(ilyen fazonú): [link]
nadrág: [link]
kabát: [link]
ilyesmi csak kicsit hosszabb és szürke-fehér meg az alján nincs ilyen nagy passzos rész!
Őszintén!! Ez plázacicás öltözködés?
A hajam pedig ilyen: [link] ilyen frufruval: [link]
holnap megyek fodrászhoz és nem akarok változtatni a hajamon csak a végéből vágatni egy kicsit mert a frufrum is nagyon lenőtt és anya mondta, hogy miért van ilyen emos hajam? szerintetek is emos? Ilyen frufrut szerettem volna de erről inkább lemondtam mert tényleg emos lenne: [link]
köszönöm a válaszokat!
13/L
bocsi, de tényleg olyasmi vagy azok alapján amiket leírtál. Nekem így jött le...:||
KÜl meg az emos haj jó ( nekem is olyan van,...) de h ilyen a stílusod, nem passzolna tényleg össze.
am meg az igazi plázabiccs sem azon múlik( teljesen) hogy hogyan öltözködsz, ilyen: puszika, szijja csajszika...kb ilyen dumák. szerintem csak akkor vagy az, ha el is hiszed, ill így beszélsz/viselkedsz... :)) ha nem csinod ezeket akk nagyon vszínüleg nem vagy az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!