Csajok, nagyon gáz, ha a farmer kiadja egy kicsit a tojásaimat?
Kedves homofóbiások!
Pár év múlva, ha nyolcadikosok lesztek, majd figyeljetek oda biológia órán, mert akkor fogjátok tanulni, hogy mit jelent kedvenc kifejezésetek. Addig is tartózkodjatok ezen szó indokolatlan használatától!
A 7. és 8. válaszolónak köszi a normális választ. Intelligens válaszokat továbbra is várok, akár ilyen, akár olyan.
Köszönöm, már tisztában vagyok azzal a szóval, de véleményem lehet nem? :)
Szerintem (és ezzel nem vagyok egyedül) a szűk nadrág bu zis, akkor is ha ez az érzékeny kis lelkednek nem tetszik.
Szerintem meg k.ra mindenki úgy öltözködik, ahogy akar. Ha valaki feltesz egy olyan kérdést, egyből leugatják, hogy b.zi. Ha végigmegyek az utcán, az egyik gyerek a másiknak hangosan azt mondja "te b.zi". Divat lett már ennek a szónak a használata is, nemcsak a jelentése!
Amúgy kérdező, ha annyira nem látszik, meg szereted hordani, ne figyelj arra és ne érdekeljen, ki mit gondol. Láttam már én is vonaton, buszon olyan pasit, akinek látszott, ettől függetlenül eszembe se jutott, hogy b.zi lenne.
Előző vagyok...
És a szó jelentésével teljesen tisztában vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!