Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csajok, nagyon gáz, ha a...

Csajok, nagyon gáz, ha a farmer kiadja egy kicsit a tojásaimat?

Figyelt kérdés
A farmerjaim legnagyobb része szűkebb fazonú, így elöl látszik valamennyire a két tojásom körvonala. Vagyis inkább csak a tojásaim aljának a körvonala. Persze nem annyira, hogy szinte kiveri az ember szemét, hanem csak egy picit. Amúgy ettől függetlenül tök kényelmesek, és szeretem is őket.
2012. febr. 25. 16:40
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Kedves homofóbiások!

Pár év múlva, ha nyolcadikosok lesztek, majd figyeljetek oda biológia órán, mert akkor fogjátok tanulni, hogy mit jelent kedvenc kifejezésetek. Addig is tartózkodjatok ezen szó indokolatlan használatától!

A 7. és 8. válaszolónak köszi a normális választ. Intelligens válaszokat továbbra is várok, akár ilyen, akár olyan.

2012. febr. 25. 19:12
 12/19 anonim ***** válasza:
80%

Köszönöm, már tisztában vagyok azzal a szóval, de véleményem lehet nem? :)

Szerintem (és ezzel nem vagyok egyedül) a szűk nadrág bu zis, akkor is ha ez az érzékeny kis lelkednek nem tetszik.

2012. febr. 25. 19:45
 13/19 anonim ***** válasza:
Ha nem tetszik a véleményünk (meg kb senkié se ezek szerint), akkor minek tetted fel a kérdést? Szerintünk BU-ZIS.
2012. febr. 26. 12:25
 14/19 anonim ***** válasza:
Hé, én 11-es vagyok, de szerintem ugyan úgy b*zi vagy, mint a többi normális ember szerint.
2012. febr. 26. 14:47
 15/19 anonim ***** válasza:

Szerintem meg k.ra mindenki úgy öltözködik, ahogy akar. Ha valaki feltesz egy olyan kérdést, egyből leugatják, hogy b.zi. Ha végigmegyek az utcán, az egyik gyerek a másiknak hangosan azt mondja "te b.zi". Divat lett már ennek a szónak a használata is, nemcsak a jelentése!

Amúgy kérdező, ha annyira nem látszik, meg szereted hordani, ne figyelj arra és ne érdekeljen, ki mit gondol. Láttam már én is vonaton, buszon olyan pasit, akinek látszott, ettől függetlenül eszembe se jutott, hogy b.zi lenne.

2012. febr. 26. 15:38
 16/19 anonim ***** válasza:
Elmondanám neked hogy 21 éves vagyok és már rég túl vagyok az általad említett 7.8. osztályon...már bocs
2012. febr. 28. 15:31
 17/19 anonim ***** válasza:

Előző vagyok...

És a szó jelentésével teljesen tisztában vagyok.

2012. febr. 28. 15:36
 18/19 anonim ***** válasza:
tömören: igen, nagyon gáz...
2012. márc. 2. 14:22
 19/19 anonim ***** válasza:
Igen,eléggé cink . :D
2012. márc. 25. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!