Ezek most tényleg ilyen olcsóak? Miért? Bershka, link
2012. febr. 25. 13:22
1/12 anonim válasza:
Úúúú, de jó! Hogy kell innen rendelni?
2/12 A kérdező kommentje:
úgy olvastam, nem lehet. sajnos. nagyon messzire kéne mennem, hogy szembetaláljam magam egy bershka üzlettel..:(
2012. febr. 25. 13:31
4/12 anonim válasza:
Melyik Bershkában lehet ilyeneket kapni??? Melyik plázában Bp-n? Ahol tényleg megtalálom ezeket olcsón..
5/12 anonim válasza:
Úristen! :O Hol lehet ilyen áron megvenni ezeket??!
6/12 anonim válasza:
Én is ezt kérdezem, Aréna Plázában biztos h nem...
7/12 anonim válasza:
tényleg ilyen olcsóak, de nem nálunk*:
az oldal automatikusan konvertálja az eurót/dollárt forintra, mert megérzi a géped magyar ip címét. ennyi.
(*ha rákeresel, hogy "nearest store" és megadod Budapestet, azt írja ki, hogy a környéken nincsenek olyan üzletek, ahol ezek akciósak.)
8/12 anonim válasza:
Én is ezt néztem, hogyha megnézed, hogy nearest store, akár Budapestet, akár Hungaryt írom be, nem ad ki semmit. Bár ez még nem jelent semmit..
9/12 anonim válasza:
Én 180 km-re lakok a fővárostól. Esélytelen, hogy eljussak egy ilyen boltba. :D
Kár, hogy nem lehet rendelni. :(
10/12 anonim válasza:
Szegeden az Árkádban sem láttam :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!