Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csak az én nadrágjaimmal...

Csak az én nadrágjaimmal fordul elő ilyesmi?

Figyelt kérdés
Akármilyen drága, márkás farmert veszek, 1 idő után mindnek kifoszlik, kikopik és kilyukad a lába közt :S Nem vagyok kövér (50kg), csak a 2 combom ér össze,amikor megyek, de más nadrágnál nem kopik ki csak a farmereknél. Mit csináljak? Elviszem vmi szabóhoz, hogy csinálja meg, de vmi más ötlet???
2009. jún. 6. 17:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
61%
ugyan ez történik az én nadrágaimmal is, mindig a sírógörcs kerülget amikor megveszem a méregdrága nadrágot, és kikopik egy kis idő ütán, sajnos ötletem seincs hogy mit tehetnél ez ellen, de azért tudd, hogy nem vagy egyedül a problémával :)
2009. jún. 6. 17:35
 2/11 anonim ***** válasza:
50%

Csatlakozom az első válaszolóhoz és hozzád, Kérdező! : ) Nekem is ilyenek a nadrágjaim, hidd el nem vagy egyedül ezzel a problémával. Szerintem nem tudunk mit tenni, ez van... :S Nekem is rosszul esik, mikor a kedvenc nadrágom kezd lyukadni... : ((

Nani

2009. jún. 6. 17:40
 3/11 anonim válasza:
31%
Nem a nadrág hibája, mind addíg ki fog szakadni a nadrágod amíg összeér a combod. Nekem is ilyen problémám volt de miután lefogytam és nem érnek össze a farmer sem szakad! :)
2009. jún. 6. 17:46
 4/11 anonim ***** válasza:
87%
Nekem is ez a helyzetem:( Én sem tudok mit kezdeni a középen kikopott nadrágokkal, max. annyit hogy nem veszek drága farmert, és már bővebb nadrágokba járok.
2009. jún. 6. 17:56
 5/11 A kérdező kommentje:
kedves 17:16os, én már nem tudok hova fogyni így is vékony vagyok csak hát a combom az így is úgy is összeér, mit csinálhatnék, nem fogok halálra éhezni...
2009. jún. 6. 18:30
 6/11 anonim ***** válasza:
77%

Ezzel én is így vagyok, én sem vagyok kövér. Oké, sovány sem, olyan nőies alkatom van, és nem szándékozom lefogyni, mert így tetszem magamnak, és másoknak is. De az valóban bántó tud lenni, mikor a kedvenc nadrágom kikopik.

Szerintem nem tudsz vele mit csinálni, esetleg meg lehet stoppolni, megakadályozni nem lehet, csak ha tényleg tovább fogysz, de szerintem annyit nem ér.

Én mondjuk jó időben amikor csak tudok, szoknyába járok, az a legjobb. :)

2009. jún. 6. 18:43
 7/11 anonim ***** válasza:
88%

Misem egyszerűbb =)

Ne vegyél fel farmer nadrágot. Ez neked is jó, ugyanis: Nem lyukad ki, másrészt nem kell vele szabóhoz rohangálnod :)

2009. jún. 6. 19:24
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is pont ez van! Már 2 farmerem kilyukadt, szerintem nem lehet mit csinálni.. Aki meg azt írta, hogy kövérségtől ér össze a comb, annak üzenem, hogy a csípő szélességétől függ, mert ha egy vékony lánynak keskeny a csíoője nyilván akármilyen vékony a lába összeér..
2009. jún. 6. 20:17
 9/11 anonim ***** válasza:
91%

O___o hát nekem soha egy farmerem sem lyukadt ki a lábam között. az alja ami a földet súrolta néha, az néha kirojtózódott meg kiszakadt, de középen soha.

szerintem ha nagyon szűk, testhezálló farmert hordotok, akkor lehet ez hogy ott annyira súrlódik, hogy kilyukad.

2009. jún. 6. 21:07
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

nekem nem tetshez álló és enyém is kilyukadt... nemtom micisnáljak vele.

bevarrom. xD

2009. jún. 7. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!