Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Megyek el este. Felvehetek...

Megyek el este. Felvehetek rövidnadrágot és papucsot? Nincs hozzá hideg?

Figyelt kérdés
2009. jún. 6. 16:55
 1/6 anonim ***** válasza:
91%
én is megyek el este... de tuti hosszú farmernaciba és vékony kabátot is viszek... estére lehűl a levegő, bár most kicsit kisütött a nap is szerencsére.)
2009. jún. 6. 17:02
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én nem kockáztatnám, még nincs kánikula, és a felfázás elég szar érzés.
2009. jún. 6. 19:28
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát mielőtt elmész, kimész és megnézed hogy fázol el.

Nekem úgysem hinnél, hiszen én már este horgászat közben is atlétában voltam szakadó esőben (tóparton sokkalta hidegebb van, mint amúgy lenne...)

2009. jún. 6. 19:31
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Hogy fázol-e*
2009. jún. 6. 19:31
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Éppen szabin vagy és nyaralsz? Mert azért attól is függ, hogy hová mész. Ha nyilvános helyre, szórakozni, akkor azért több tiszteletet kell adni az embertársainknak és magunkat sem szabad leértékelni az általad említett öltözettel. Ha a Balcsin egy tóparti séta, akkor oda elmegy, máshová szerintem nem.
2009. jún. 14. 07:01
 6/6 anonim válasza:
nem vehetsz fel mert elvisz a papucs-ork és addig fogja csapkodni vele a hasad amig be nem kakkantasz
2010. júl. 4. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!