Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ilyen ruhát, hogy tudnék...

Ilyen ruhát, hogy tudnék csinálni? Ruha átalakítással.

Figyelt kérdés

[link]

Van egy sima fekete szatén ruhám. Tudnék belőle hasonlók készíteni? Hogy a szoknya részére rávarrni valami tüll félét a felső részhez meg nem tudom, hogy mit kéne. Talán olyan kis köveket ragasztani?!

2012. febr. 24. 18:42
 1/4 anonim ***** válasza:
76%
Ha meg tudnád csinálni, akkor varrónő lennél, akkor viszont nem tennél fel itt kérdést. Mire megveszed az anyagot hozzá, a gyöngyöket, szallagot, flittereket annyiért már akár újat is vehetnél. Amúgy gyönyörű ez a ruha!!!
2012. febr. 24. 18:52
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha komolyan gondoltad a ragasztást, akkor szerintem úgy 1 mellrész után megunnád annyira, hogy hagynád a fenébe. Az, hogy teleragaszd a felsőrészt strasszokkal egy az egyben bazi sok idő lenne, a fekete rész pedig átsejtene a pinken.

Tudom, hogy nem ez a kérdés, de egy sima fekete szatén ruhát amúgy se tegyél tönkre valami ilyen miatt mert, hogy ezt nem sok helyre fogod tudni felvenni az biztos.

Ha annyira beleszerettél inkább próbálj keresni valami ilyet e-bayn.

2012. febr. 24. 19:06
 3/4 anonim ***** válasza:
hát, hogyha tényleg megakarod csinálni, és időt is szánsz rá, akkor, vegyél egy egyszerű rózsaszín ruhát mint amilyet a képen látsz, aztán (sok!) olyan köveket, és eggyenkét beragasztózod, aztán rárakod, felül úgy , hogy sűrű legyen, alul meg ahogy a képen van ( ezzel elleszel jó sokáig(!)) aztán kötsz rá egy masnit.
2012. febr. 25. 09:05
 4/4 anonim ***** válasza:
az előző vagyok, és az is jó, ahogy te gondolod, csak én akkor világosabb köveket tennék rá. de mondjuk ilyen varródában esetleg kereshetsz olyan köveket, amik egy egybe vannak mint egy hálőn, kövek( nem tudom, hogy van-e , de azért érdemes mengézni) remélem tudtam segíteni
2012. febr. 25. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!