Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Piacon lehet öltönyt kapni? A...

Piacon lehet öltönyt kapni? A nyíregyházira gondoltam.

Figyelt kérdés
Temetésre kellene valami normális fekete öltöny, piacon érdemes próbálkozni? A nyíregyházin sok minden van állítólag, érdemes lehet rászánni 2000 Ft-ot az utazásra Debrecenből?

2012. febr. 24. 14:41
 1/2 anonim ***** válasza:

Lehet venni. Nem is egy ember árulja általában, van választék bőven. Egy férfi szokott valami Wolf-akármi öltönyöket (a vége nem jut eszembe, de biztos megtalálod mert nagy betűkkel lógnak a címkék a zakók ujjából.)

Én őt ajánlanám. Elég rendes csávó, miután kinőttem a zakómat vissza cserélte egy nagyobbra. Persze vannak nála nadrágok és ingek is.

2012. febr. 24. 17:10
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, nem mentem át Nyíregyre, pedig lehet olcsóbb lett volna, végül kínaiban vettem meg az öltönyt 15 ezerért, nem volt olcsó, de magyar gyártású legalább,
2012. febr. 29. 06:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!