Hardstyle kérdése:
Honnan lehetne Hardstyle-os ruhákat szerezni?
Figyelt kérdés
Én már 3éve halgatok hardstyle-t és 2éve táncolok de még nincs hozzá "shuffle"-os ruhám. Igazság szerint cipő és naci kéne. Magyarországon hol lehet beszerezni?2012. febr. 23. 22:18
1/6 anonim válasza:
Magyarországon a shufflegatya.mindenkilapja.hu -n lehet, ha még megvan, de lehet a trauss.eu -ról, ami elég közel van ide. Egyik haverom onnan vett pulcsit, és akarok én is venni, hamarosan :)
Dejó van hardstyler a gyik-en :D
3/6 anonim válasza:
már vagyunk hárman? akkor itt kéne bulit szervezni :D
5/6 anonim válasza:
akkor ha már ennyien vagyunk, valakit megkérhetnék hogy mondja el, hogy mi az első számnak a címe ebből? Nagyon ismerősen hangzik de sehogysem jövök rá :D http://www.youtube.com/watch?v=fWW4I0U-Gkw&feature=player_de..
6/6 anonim válasza:
Na már meg is találtam :D DJ Gius - V Like Venusian
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!