Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen cipővel hordjak cicanad...

Milyen cipővel hordjak cicanadrágot? Linkelnétek képet?

Figyelt kérdés
Eddig csizmával hordtam, de mostmár nemszeretném ( magassarkút és topánkát meg nemhordok ) köszi!:DDDD
2012. febr. 22. 19:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

szerintem elég nagy hülyeség... mindenki azzal vegye fel amivel akarja

én szoktam a converseimmel meg nyáron sarukkal :P

2012. febr. 23. 19:14
 12/16 anonim ***** válasza:
Én teljesen egyetértek azzal, hogy cicanadrág + tornacipő nem vmi jóó párosítás:S egy cicanaci/legging magassarkúval mutat a legjobban, sőt igazából csak azzal mutat szerintem... pl ha az ember felvesz egy koktélruhát vagy egy elegáns összeállítást alkalomra, akkor ahhoz sem vesz fel tornacipőt... legalábbis normális esetben:D ha viszont tényleg teljesen kizárod a magassarkús megoldást (bár előbb-utóbb ígyis-úgyis meg kell benne tanulni járni, ha már egyszer lánynak születtünk:) ) akkor egy stílusos saru esetleg, de SEMMIKÉPPEN sem tonracipő! főleg nem ha bőrhatású az a leggings:))
2012. febr. 24. 14:10
 13/16 A kérdező kommentje:
Ilyen bokacsizmára, meg laposcipőkre gondoltam a tornacipővel nem se jön be, igazából képeket várok, mert amiket a boltokba látok azok nemtetszenek, lehet rendelnék :DDD
2012. febr. 24. 14:33
 14/16 A kérdező kommentje:
meg van magassarkúm és szeretem ,csak a suliba meg a mindennapokon kényelmetlen :).a topánka meg nemtudom..olyan kislányos.:P
2012. febr. 24. 15:04
 15/16 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

nem tudom hogy neked ilyen cipőkkel tetszik-e, de én vettem egy hasonló csizmát vagy bakancsot vagy minek mondjam a deichmannba és én azzal nagyon szeretem a cicagatyákat hordani

ha érdekelnek esetleg asszem most pont akciók... :))

2012. febr. 24. 15:15
 16/16 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

az ilyen jellegű cipőket tudnám még ajánlani:) ez a sarokmegoldás most trendi, felvéve is nagyon jól néz ki cicanacihoz is, és nagyon kényelmes! én ilyenekben szoktam busz után is futni:D

2012. febr. 24. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!